search

Edenred relanseaza Programul de Recomandari de la Contabili

Venituri din drepturi de proprietate intelectuala: care este monografia contabila?

Edenred relanseaza Programul de Recomandari de la Contabili prin care recompenseaza colaboratorii sai cu premii in valoare de pana la 300 RON, constand in tichete cadou sau carduri Compliments.

Prin acest program Edenred cauta colaboratori cu functia de Contabil care sa recomande companii ce doresc sa acorde salariatilor tichete de masa Ticket Restaurant, urmand sa recompenseze colaboratorii in functie de valoarea comenzii de tichete de masa plasata de firma pe care au recomandat-o.

Astfel, Programul Recomandari de la Contabili se adreseaza oricarei persoane fizice care are statutul de Contabil al unei companii client Edenred Romania care pe durata de desfasurare a programului recomanda prin intermediul contului de partener creat in prealabil la adresa www.edenred.ro/ro/recomandari cel putin o companie care sa devina client Edenred.

Recomandarile devin valide in momentul in care societatea recomandata trimite o comanda ferma in valoare de minimum 500 RON si o achita in decurs de 30 de zile lucratoare de la data inregistrarii recomandarii.

Edenred este lider mondial in domeniul tichetelor de servicii preplatite, furnizand solutii care faciliteaza viata salariatilor si imbunatatesc eficienta organizatiilor.

In Romania, peste 30 000 de companii acorda salariatilor lor diverse tipuri de tichete si carduri emise de Edenred: tichete de masa Ticket Restaurant®, tichete de cadouri Ticket Cadou®, carduri de cadouri Compliments®, tichete de vacanta Ticket Vacanta®, tichete de asistenta sociala Ticket Asist®, Ticket Cresa® si Ticket Medica®.



Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice