search

Inca nu te-ai hotarat ce cadouri sa oferi de Paste angajatilor tai?

Sarbatoarea de Paste se apropie si trebuie sa te hotarasti rapid ce cadouri vei oferi angajatilor tai. Si pentru ca presiunea timpului iti ingreuneaza misiunea si mai mult, iti prezentam o solutie memorabilia cu ajutorul careia nu ai cum sa gresesti.

Daca ai o companie si oameni pe care vrei sa ii recompensezi rapid si elegant, Edenred iti pune la dispozitie doua instrumente eficiente. Fie ca optezi pentru varianta traditionala a tichetelor Ticket Cadou®, fie pentru inovatia moderna si eleganta oferita de Cardul Compliments®, angajatii vor avea posibilitatea de a-si alege singuri cadourile dorite din magazinele partenere din toata tara.

Astfel, acestia se vor putea bucura de un cadou personalizat, memorabil si cu adevarat util datorita faptului ca reteaua de comercianti acopera toate segmentele de interes, de la magazine alimentare pana la magazine de cadouri, imbracaminte, incaltaminte, electrocasnice etc.

Acest tip de cadou se bucura de un grad ridicat de apreciere datorita libertatii oferite in ceea ce priveste utilizarea sa finala. In plus, din perspectiva angajatorilor, acesta ofera importante facilitati fiscale, este simplu de comandat si administrat si aduce companiei beneficii de imagine prin eleganta si memorabilitatea cadoului oferit angajatilor. De asemenea, este si un bun instrument pentru promovarea brandului propriu.

In perioada promotiei, comenzile in valoare de peste 2.000 lei beneficiaza de un bonus garantat - un card Compliments cadou, nenominal, preincarcat cu o suma stabilita in functie de intervalele valorice definite.

Pentru cadouri memorabile, promotii si informatii suplimentare, puteti accesa:
www.edenred.ro



Noutati contabile 1713301200
Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice