search

Anunt CECCAR privind Examenul de aptitudini din luna noiembrie

Declaratia privind situatia de trezorerie pentru finantarile primite de ONG: atentie la Ordinul 470/2024!

In atentia candidatilor la examenul de aptitudini din sesiunea 06 si 13 noiembrie 2016, CECCAR transmite urmatoarele informatii:

Examenul de aptitudini (final de stagiu) se va desfasura dupa cum urmeaza:
 

    06 noiembrie 2016, proba scrisa (6 ore).


Alte informatii:

-Repartizarea candidatilor pe sali va fi afisata la intrarea in incinta locatiei de desfasurare a examenului, in data de 04 noiembrie 2016.

-Accesul in sala de examen se va face intre orele 08:00-08:45, pe baza cartii de identitate, cu aceasta ocazie vi se va inmana si legitimatia de examen personalizata.

-Rezultatele la proba scrisa se vor afisa in data de 10 noiembrie 2016. Pentru candidatii declarati respinsi se primesc contestatii in termen de maxim 24 ore de la afisarea rezultatelor si se depun la comisia de examinare a contestatiilor pe adresa de e-mail: contestatii@ceccaro.ro.


 Atentie! Consultati filiala CECCAR din judetul de care apartineti pentru a verifica datele si orele privind examenul si afisarea rezultatelor.

 

    13 noiembrie 2016, proba orala.

 
La examenul oral vor participa numai candidatii care au promovat examenul scris(candidatii care au obtinut media 7,00 la scris si au fost afisati la avizier.

Accesul in sala de examen se va face pe baza cartii de identitate si legitimatiei de examen personalizata.

Examinarea orala se va face de catre doi examinatori. Fiecare candidat va alege un singur subiect de la comisie, se va retrage in sala pentru cca. 5 minute pentru pregatirea subiectelor din biletul ales si prezentarea verbal a raspunsurilor in fata examinatorului.

Sursa: CECCAR Bihor



Noutati contabile 1713474000
Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice