Edenred a emis in Romania tichetul de masa Ticket Restaurant cu numarul 2.000.000.000 - articole conta.ro
 
 
 
 
 
 
Contabilitate � Conta.ro
Va asteptam online 24 ore din 24 sub sloganul: 100% contabilitate!
Puteti cere, oferi si gasi solutii la orice problema de contabilitate si fiscalitate. Si in plus aveti legislatia economica actualizata si un modul important de resurse umane.

Edenred a emis in Romania tichetul de masa Ticket Restaurant cu numarul 2.000.000.000

Edenred Romania, cel mai mare emitent de tichete si carduri pre-platite de servicii din Romania, a inregistrat emiterea, in cei peste 13 ani de activitate, a 2 miliarde de tichete de masa Ticket Restaurant®.

Tichetele de masa sunt cel mai utilizat beneficiu extra-salarial din Romania, peste 70% din companii incluzandu-le in pachetele de recompensare a salariatilor. Ticket Restaurant®, tichetele de masa emise de Edenred, sunt utilizate de 35 000 de companii si de peste 1 milion de angajati, care le pot cheltui in 50 000 de magazine si restaurante afiliate.

Primul tichet de masa din Romania a fost un Ticket Restaurant® emis in data de 17 martie 1999, cu valoarea nominala de 16 000 de lei vechi. In prezent, valoarea nominala a unui tichet de masa este de 9 lei.

Conform legii tichetelor de masa, valoarea nominala a acestora se indexeaza (obligatoriu pana in 2012, optional din 2012) semestrial, cu indicele preturilor de consum la marfurile alimentare, comunicat de INS.

Cu toate acestea, valoarea nominala a tichetelor de masa nu a mai fost indexata in ultimele 3 semestre si a ramas 9 lei, dupa alte 3 semestre de stagnare. Conform unor analize recente ale Institutului de Economie Nationala al Academiei Romane, valoarea de 9 lei a unui tichet de masa nu acopera costul unei mese de pranz, valoarea  recomandata fiind de 12 lei.

Tichetele de masa sunt cel mai utilizat beneficiu din Romania, datorita faptului ca sunt deductibile la calculul impozitului pe profit, exonerate integral de taxe social-salariale si taxe social-patronale. Din iulie 2010, sunt supuse impozitarii cu 16% (impozit pe venit).

Alte tipuri de tichete si carduri emise in Romania de Edenred sunt tichetele de cadouri Ticket Cadou®, tichete de asistenta sociala Ticket Asist®, tichete de cresa Ticket Cresa®, tichete de ingrijire medicala Ticket Medica®, tichete de vacanta Ticket Vacanta®, carduri cadou Compliments®.

Edenred, compania care a inventat tichetele de masa Ticket Restaurant® si leaderul mondial in servicii preplatite adresate companiilor, concepe si furnizeaza solutii care faciliteaza viata salariatilor si imbunatatesc eficienta organizatiilor.
Garantand utilizarea fondurilor alocate strict in scopul caruia ii sunt destinate, aceste solutii permit organizatiilor sa isi organizeze mai eficient activitatea in sfera:

•    Beneficiilor pentru angajati (Ticket Restaurant®, Ticket Alimentación, Ticket CESU, Childcare Vouchers, etc.)
•    Managementului cheltuielilor profesionale (Ticket Car, Ticket Clean Way, etc.)
•    Programelor de motivare si recompensare (Ticket Cadou, Card Compliments, Ticket Compliments, Ticket Kadéos, etc.)
Grupul Edenred sustine si institutiile publice in managementul programelor sociale.
Listata la bursa NYSE Euronext Paris, Edenred activeaza in 39 de tari, avand 6 000 de angajati, aproape 580 000 companii si organizatii client, 1.3 milioane de parteneri afiliati si 36.2 milioane de beneficiari. In 2011, volumul total emis de Edenred a fost de 15.2 miliarde de euro, din care 58% a fost generat in tarile in curs de dezvoltare.
Ticket Restaurant® si celelalte denumiri comerciale ale produselor si serviciilor Edenred snt marci inregistrate ale Grupului Edenred.


Contact
Cristina Hlinschi, Sense Marketing - Tel : +4 0745 108 852  cristina@sensemarketing.ro
Comenteaza acest articol in forum

Articol de: Conta.ro - www.conta.ro
Data: 2012-09-06
Vizualizari: 2756


  Alte ContaArticole
postat la: 2022-05-12
AJFP Prahova reaminteste contribuabililor ca vineri, 20 mai 2022, este termenul de depunere pentru formularele fiscale pentru aplicarea/incetarea aplicarii sistemului TVA la incasare.  Citeste mai mult ...
postat la: 2022-05-12
Incepand de la 1 iulie 2022, utilizatorii sunt obligati sa declare in Sistemul RO e-Transport, datele referitoare la transporturile de bunuri cu risc fiscal ridicat, conform OUG 41/2022. Citeste mai mult ...
postat la: 2022-05-10
Agentia Nationala de Administrare Fiscala a dezvoltat un nou serviciu electronic, SEMINARII WEB, care va fi pus la dispozitia contribuabililor incepand cu luna mai 2022. Citeste mai mult ...
  Conta Newsletter

MONOGRAFIILE CONTABILE 2022: Noutati legislative + TOP 6 Cazuri Practice Fii un contabil informat!

Aboneaza-te GRATUIT si vei primi Raportul Special

MONOGRAFIILE CONTABILE 2022: Noutati legislative + TOP 6 Cazuri Practice


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


  Conta Firme de contabilitate
  Conta Site
NG Audit SRL,Cabinet de audit financiar Nichitovici Gabriela
http://www.ngaudit.conta.ro

Creaza-ti site-ul tau acum
  Conta Topicuri Forum
Copyright Conta Online / Conta.ro 2006 - 2022. Toate Drepturile rezervate
Un proiect: Fokus Digital Services