Edenred lanseaza primul card preplatit de cadouri adresat in exclusivitate companiilor din Romania - articole conta.ro
 
 
 
 
 
 
Contabilitate � Conta.ro
Va asteptam online 24 ore din 24 sub sloganul: 100% contabilitate!
Puteti cere, oferi si gasi solutii la orice problema de contabilitate si fiscalitate. Si in plus aveti legislatia economica actualizata si un modul important de resurse umane.

Edenred lanseaza primul card preplatit de cadouri adresat in exclusivitate companiilor din Romania

Dupa 11 ani de la emiterea primului tichet de servicii preplatite sub marca Ticket Restaurant, Edenred Romania lanseaza in premiera un card preplatit de cadouri dedicat in exclusivitate companiilor.
Noul produs Edenred se numeste Compliments si este un card de cadouri, preplatit, care poate fi oferit de companii atat propriilor angajati, ca element de recompensare sau drept cadou, cat si partenerilor de afaceri sau clientilor, ca instrument in programele de marketing si protocol.
Cardul Compliments va putea fi utilizat pentru plati intr-o retea selectionata de comercianti care acopera multiple segmente de interes, de la magazine alimentare pana la magazine de cadouri, imbracaminte, incaltaminte, electrocasnice, bricolaj, farmacii etc.
"In acest moment, cardul Compliments este acceptat in peste 1.500 de puncte de vanzare in toata tara si suntem in continuare in discutii cu comercianti reprezentativi, atat din comertul traditional si din randul marilor retele, cat si din online. Compliments aduce ca noutate posibilitatea utilizarii in magazine online si a efectuarii de plati electronice", a declarat Iulian Alexe, Director Marketing Edenred Romania.
Cardul de cadouri Compliments este un instrument modern, simplu si inovativ, care raspunde atat noilor sisteme de lucru ale companiilor, cat si noilor obiceiuri de consum si de plata ale salariatilor si clientilor acestora. Noul produs Edenred eficientizeaza unele costuri administrative importante, implicate in solutiile traditionale de recompensare a salariatilor sau partenerilor de afaceri.
"Piata ne-a transmis semnale extrem de incurajatoare cu privire la acest produs. Pe de-o parte, Compliments simplifica procesul anevoios, mai ales in companiile de dimensiuni importante, al administrarii fondurilor sociale sau de marketing. Pe de alta parte, pentru magazinele care accepta acest card, exista avantajul concret al cresterii gradului de lichiditate, prin faptul ca sumele acceptate sunt garantate si decontate rapid. In plus, cardul elimina efortul logistic care intervine in cazul tichetelor de cadouri - colectare, stampilare, stocare si livrare - procesarea fondurilor de pe card fiind 100% electronica", a declarat Iulian Alexe.
Pentru beneficiari, cardul de cadouri Compliments a pregatit o serie de avantaje speciale, prin intermediul unui club virtual, care le ofera acces la reduceri semnificative in magazinele partenere.
Cardul Compliments este un produs dezvoltat in cooperare cu MasterCard, cu care Edenred are un parteneriat strategic din anul 2009. Infrastructura de procesare si tehnologia inovativa pentru cardul Compliments sunt furnizate de PrePay Solutions, o alianta intre Edenred si MasterCard. Romania este a 10-a tara in care Edenred propune solutii electronice de plata impreuna cu PrePay Solutions si MasterCard, prin intermediul cardurilor preplatite.
"Lansarea cardului Compliments impreuna cu Edenred reprezinta o premiera in Romania si suntem foarte incantati de oportunitatile pe care acesta le aduce. Utilizand platforma inovatoare MasterCard Private Label, Edenred a reusit intr-un timp record sa lanseze un produs revolutionar pe care il percepem ca foarte benefic pentru dezvoltarea generala a pietei de carduri in Romania", a declarat Gabriel Ghita, Business Development Manager CEE, MasterCard Europe.
"Compliments reprezinta o noua etapa in care trece compania noastra si o reafirmare a spiritului inovativ al companiei noastre. Prin parteneriate de valoare, dezvoltate de-a lungul timpului, care ne-au permis sa acumulam experienta, suntem acum pregatiti sa lansam un produs superior celor care ne-au consacrat in piata", declara Philippe Blecon, director general Edenred Romania.
De astazi, cardurile de cadouri Compliments stau la dispozitia companiilor care doresc o solutie moderna, practica si simpla de a-si recompensa salariatii, partenerii de afaceri sau clientii.

www.edenred.ro

***
Edenred, liderul mondial in tichete de servicii preplatite, ofera solutii pentru cresterea bunastarii personale si imbunatatirea performantelor organizatiilor. Activand in 40 de tari, cu 6 000 de angajati, aproape 500 000 de clienti din sectorul public si privat, 33 milioane de utilizatori si 1,2 milioane de parteneri afiliati, Edenred ofera o gama larga de produse, grupate in doua categorii principale:
-Beneficii pentru angajati si comunitati prin tichetele de masa si imbunatatirea calitatii vietii
-Solutii pentru stimularea performantei, gestionarea cheltuielilor, motivare si recompensare si noi servicii preplatite pe suport electronic.
In 2009, Edenred a generat un volum emis de 12,4 miliarde de euro, din care 50% provenind din pietele in dezvoltare.
In Romania, de peste 10 ani, Edenred ofera solutii pentru o viata mai usoara pentru 1 500 000 de persoane, din cele 35 000 de companii client.

In calitatea sa de companie de plata de top, MasterCard Worldwide se afla in centrul comertului. MasterCard are rol de francizor, procesator si consilier in industria plătilor si sustine comertul, oferind un liant economic important intre institutii financiare, autoritati, companii, comercianti si posesori de carduri din intreaga lume. In 2009 consumatorii au generat, la nivel global, un volum brut al tranzactiilor de 2,5 trilioane $, pe produsele emise sub marcile companiei. Cu sustinerea MasterCard Worldwide Network - cea mai rapida retea de procesare a platilor din lume - MasterCard proceseaza anual peste 22 de miliarde de tranzactii si are capacitatea sa administreze 140 de milioane de tranzactii pe ora, cu o durata medie de 140 milisecunde si 99,99% acuratete. MasterCard promoveaza comertul global prin intermediul familiei sale de marci, incluzand MasterCard, Maestro si Cirrus, prin produsele sale de baza - credit, debit si prepaid - si prin platformele si functionalitatile sale inovatoare, cum sunt MasterCard PayPass si MasterCard inControl. MasterCard deserveste consumatorii, autoritatile si companiile din peste 210 tari si teritorii. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitaţi site-ul www.mastercard.com. Urmariti-ne pe Twitter: @mastercardnews.


Comenteaza acest articol in forum

Articol de: www.conta.ro - www.conta.ro
Data: 2010-11-10
Vizualizari: 4344


  Alte ContaArticole
postat la: 2023-03-24
In orice domeniu ai activa la job este deosebit de important sa fii mereu la zi cu schimbarile care au loc. Exista domenii, precum si cel al contabilitatii, in care acestea sunt la ordinea zilei: fie ca sunt schimbari mici sau mai mari, de ele trebuie sa tii cont mai ales pentru a nu pune in pericol, atat cariera ta, cat si afacerile clientilor tai.
 
Citeste mai mult ...
postat la: 2023-03-24
Termenul pentru depunerea Declaratiei Unice privind impozitul pe venit si
contributiile sociale datorate de persoanele fizice (formular 212) este 25 mai 2023. 
Citeste mai mult ...
postat la: 2023-03-23
Declaratia unica (formular 212) se completeaza si se depune de catre persoanele fizice care in anul de impunere au realizat, individual sau intr-o forma de asociere, venituri/pierderi din Romania sau/si din strainatate si care datoreaza impozit pe venit si contributii sociale obligatorii, potrivit prevederilor Codului fiscal.
Citeste mai mult ...
  Conta Newsletter

Contabilitate 2023. Noutati legislative. Studii de Caz. Monografii contabile Fii un contabil informat!

Aboneaza-te GRATUIT si vei primi Raportul Special

Contabilitate 2023. Noutati legislative. Studii de Caz. Monografii contabile


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


  Conta Firme de contabilitate
  Conta Site
  Conta Topicuri Forum
Copyright Conta Online / Conta.ro 2006 - 2023. Toate Drepturile rezervate
Un proiect: Fokus Digital Services