search

O agentie SEO se ofera sa optimizeze gratuit site-ul ANOFM

Cartea Verde a Contabilitatii: solutii practice, explicatii si recomandari din partea specialistilor

TargetWeb, o agentie de marketing online specializata in servicii de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO), a inaintat catre Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca o propunere oficiala prin care se ofera sa optimizeze gratuit site-ul anofm.ro, cu scopul pozitionarii in primele rezultate din motoarele de cautare la accesarea expresiei „locuri de munca”.

Initiativa vine in contextul in care Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a declarat in urma cu cateva zile ca „Site-ul ANOFM nu se regaseste in primele 20 de afisari dupa cautarea ”locuri de munca”, ceea ce nu a fost o surpriza, stiind cat de putin este popularizat” intr-o postare pe Facebook.

Agentia SEO TargetWeb a transmis oficial o oferta de optimizare a site-ului Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ( anofm.ro ) cu titlu gratuit, insotita de o anexa in care a constatat o serie de deficiente grave din punct de vedere SEO ale site-ului anofm.ro. Deficientele constatate sunt de ordin tehnic, dar au legatura si cu continutul site-ului care este insuficient pentru o indexare corespunzatoare in motoarele de cautare. Aceste deficiente impiedica o pozitionare mai buna a site-ului anofm.ro in rezultatele motoarelor de cautare. Momentan site-ul este plasat mai departe de primele 20 de rezultate de cautare.

Din spirit civic si antreprenorial, am realizat o analiza asupra site-ului Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca si am transmis o propunere de optimizare pentru a pozitiona in mod gratuit site-ul anofm.ro in primele rezultate din motoarele de cautare la accesarea cuvantului cheie „locuri de munca”,. Din responsabilitate sociala, dorim sa ajutam ca site-ul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ( anofm.ro ) sa ajunga in primele rezultate ale motoarelor de cautare, astfel incat populatia sa acceseze mai usor site-ul ANOFM in vederea accesarii locurilor de munca vacante, iar pe de alta parte aceasta ar fi si in beneficiul companiilor care ar putea intra mai usor in contact cu agentiile judetene ale ANOFM”, a declarat Iulian Ghisoiu, general manager al agentiei de marketing online.

TargetWeb (www.targetweb.ro) este o agentie SEO cu o experienta de peste 14 ani in servicii de optimizare pentru motoarele de cautare si referentiere organica. TargetWeb are un portofoliu de peste 200 de website-uri optimizate pana in prezent si este una dintre putinele agentii cu experienta in optimizarea site-urilor pentru cautari vocale. A contribuit la initiativa vreau.online, prin care impreuna cu alte 16 companii de top a sprijinit mediul de afaceri afectat de criza COVID-19.



Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice