search

OFICIAL! Guvernul a hotarat ca 30 aprilie sa fie zi libera pentru unii angajati

Radiere intreprindere familiala: care sunt pasii de urmat?
30 aprilie 2019 va fi zi libera pentru salariatii din sectorul public, potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Muncii si Justitiei Sociale.

Guvernul a stabilit ca data de 30 aprilie 2019, care va fi intr-o zi de marti in acest an, sa fie zi libera pentru salariatii din sectorul bugetar, potrivit unei hotarari aprobate vineri, 29 martie.

Aceasta hotarare a fost luata pentru ca data de 1 mai va fi intr-o zi de miercuri (zi libera nelucratoare conform Codului Muncii) si se doreste o punte intre zilele libere date cu ocazia Pastelui si prima zi a lunii mai.

Masura este adoptata si pentru recuperarea capacitatii de munca a angajatilor, dar si pentru stimularea turismului. Prevederile actului normativ nu se aplica in locurile de munca in care activitatea nu poate fi intrerupta.”, mai este precizat in comunicatul Ministerului Muncii.

Mai trebuie retinut faptul ca, pentru recuperarea zilei de 30 aprilie, institutiile publice isi vor prelungi timpul de lucru pana la data de 31 mai, potrivit planificarilor stabilite.

Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice