search

Sisteme economice de incalzire electriceAMASS beneficiile folosirii unei resurse inepuizabile!


In ultimii ani, la nivel mondial s-a acordat o atentie deosebita protectiei mediului inconjurator si gasirea unor resurse alternative care sa nu compromita posibilitatile de satisfacere a generatiilor urmatoare. Incalzirea spatiilor inchise in perioadele reci este unul dintre factorii care genereaza un consum urias de resurse naturale epuizabile (gaz), ceea ce ne determina sa luam in calcul folosirea energiei electrice. Astfel, sistemele de incalzire electrice sunt tot mai des intalnite nu doar pe piata, ci si in locuintele oamenilor care doresc facturi mai mici si eficienta termica sporita, dar si un mediu inconjurator mai protejat.


AMASS, o companie dedicata solutiilor de incalzire mai ieftine decat gazul, este unul dintre cei mai apreciati furnizori de sisteme de incalzire performante si deosebit de economice din tara. Acesti specialisti va pun la dispozitie sistemul de incalzire electrica in pardoseala si radiatoarele electrice cu roca vulcanica, ambele solutii fiind ideale pentru un confort termic excelent, costuri de investitie avantajoase si un consum mai mic decat solutia traditionala pe gaz cu radiatoare.

De ce este importanta folosirea unei resurse inepuizabile? Cei care isi incalzesc locuinta cu ajutorul centralelor termice pe gaz sunt obisnuiti cu facturi mai mari de la un an la altul din cauza evolutiei pretului unitatii de gaz, care, numai in perioada 1996-2006, a crescut de 4 ori fata de kw energie electrica. Evident, pretul acestei resurse naturale va continua sa creasca, dat fiind ca discutam despre un combustibil natural epuizabil.

In schimb, energia electrica se obtine cu ajutorul fortei eoliene, solare, nucleare etc si poate asigura independenta energetica utilizatorului, datorita panourilor fotovoltaice compatibile cu sistemele de incalzire electrica in pardoseala. Altfel spus, aceasta devine o resursa energetica de baza, iar pretul sau va continua sa fie din ce in ce mai mic fata de gaz, gazul fiind o resursa epuizabila si importata.

Alte 2 principiide baza ale solutiilor de incalzire economice, folosite si de AMASS constau in folosirea automatizarii inteligente si a caracteristcei de inertiei termice (capacitatea unui corp de a acumula caldura si de a o ceda treptat). Sistemul de incalzire in pardoseala, cat si radiatoarele electrice cu roca vulcanica pot beneficia de termostatele de ultima generatie AMASS, prevazute cu functii care va permit un control personalizat asupra functionarii sistemului de incalzire in orice moment dar si de functii suplimentare de reducere consum. In plus, fenomenul de inertie termica, adica cedarea treptata a caldurii (de exemplu radiatoarele vechi din fonta care generau mai multa caldura fata de cele din otel), va ajuta de asemenea sa economisiti semnificativ fata de corpuri de incalzire fara inertie termica.(de exmplu radiatoarele de otel sau orice corp de incalzire care nu are inertie termica).

Prin urmare, AMASS promoveaza sistemele care indeplinesc 3 conditii esentiale pentru un cost consum mai mic deact gazul, implicit facturi mai mici si o eficienta mai ridicata din punct de vedere termic: inertie termica, automatizare si folosirea unei resurse inepuizabile. La toate acestea se mai adauga si alte avantaje care tin de investitii, intretinere, exploatare, siguranta sau confort. De exemplu, incalzirea electrica in pardoseala este sistemul care are confortul termic cel mai apropiat de curba termica ideala a cospului omenesc sau este sistemul care nu necesita costuri de intretinere, este sistemul cu durata de viata si garantie cea mai mare ( 80 de ani si garantie 20 ani) si este singurul sistem cu pret de investitie si consum mai mic decat centrala pe gaz cu radiatoare. Nu exista probleme de securitate (pericol de incendii, indundatii, explozii sau asfixieri) si sunt extrem de elgnate (nu se vede nimic in designul camerei ridicand cota nivelului calitativ al casei dvs).

Concret, sistemele AMASS obtin pentru o casa de 150mp utili un un cost de consum medie luna iarna de 600 ron, un cost de investitie de 2900-3300 euro, durata de viata a instalatiei de 4 ori mai mare decat la incalzirea cu centrala si fara costuri de intretinere . Pe langa toate acestea, beneficiati si de o garantie de 4-5 ori mai mare la incalzirea electrica in pardoseala AMASS (20 de ani) si desigur, o locuinta permanent incalzita, eleganta si fara grija facturilor uriase. Pentru informatii complete, date, statistici, calcule si studii de specialitate, AMASS va pune la dispozitie site-ul oficial al companiei, www.amass.ro!



Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice