http://anaf.mfinante.ro/wps/portal
notificari finante
Postat 22 August 2008 - 10:26 AM
http://anaf.mfinante.ro/wps/portal
Postat 22 August 2008 - 11:24 AM
Super! N-am ce zice...! Asta ne mai lipsea.
Postat 22 August 2008 - 11:42 AM
link-ul e al paginii de start si de acolo... la pers. juridice ?? sau unde ??
am gasit :
https://app.anaf.ro/...rtal/Notificari
daca tot vreti sa ne ajutati, multumim f mult, dati, mai, si voi link-urile ca lumea, altfel bananaim ca tontii prin portal ...
Postat 22 August 2008 - 11:49 AM
stie cineva daca exista vreun risc la descarcarea lui, in afara de atentionarile date de windows ??
Postat 22 August 2008 - 11:50 AM
In partea dreapta a paginii e o sectiune numita Contribuabili. Vedeti la Informatii (in dreptul hartii tarisoarei nostre).
Notificari-Nou e prima optiune.
Aceasta postare a fost editata de a.d.n.: 22 August 2008 - 11:56 AM
Postat 22 August 2008 - 12:04 PM
ma rog, lasati ca am gasit altfel pagina aia si asta-i cel mai important, numai ca am cotrobait destul de mult dupa ea
oricum, la firma la care am vrut sa verific imi da eroare autentificare si nu imi mai apare nimic ! de aceea v-am intrebat cum e cu certificatul ala de autoritate ...
multumesc mult, oricum, pt. ajutor :biggrin:
Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 22 August 2008 - 12:10 PM
Postat 22 August 2008 - 12:12 PM
Postat 22 August 2008 - 12:16 PM
Postat 22 August 2008 - 12:21 PM
merge regulat
ms mult inca o data, pt. sprijin / mesaje / clarificari
o zi usoara sa aveti, asa ca de intrare in week-end :biggrin:
Postat 22 August 2008 - 12:31 PM
Madalira, la Aug 22 2008, 01:12 PM, a spus:
Da. Am primit lunar din februarie incoace. De la Contrib.mijlocii. Asta o fi explicatia?
Postat 22 August 2008 - 12:44 PM
Otilia Alupei, la Aug 22 2008, 01:04 PM, a spus:
E vorba despre pagina de start a ANAF.
anaf.mfinante.ro
Oricum, link-ul dat de dumneavoastra e cel mai util.
Aceasta postare a fost editata de a.d.n.: 22 August 2008 - 12:53 PM
Postat 22 August 2008 - 01:18 PM
poate internetul meu e nebun sau eu nu mai vad bine, adevarul e ca sunt f obosita, dragii mei ... sa ma iertati daca v-am suparat, da ?
v-am pupat.
Postat 22 August 2008 - 02:27 PM
Acasă Informaţii Legislaţie Afaceri Europene SFPV Publicaţii Evaluare Parteneriat Public Privat InfoTVA Asistenta UE
Licitaţii
Lista contribuabililor inactivi
Obligaţii restante către bugete
Emisiuni titluri de stat
Autorizari imprumuturi locale
Buletinul MEF
Licitatii Diverse
Judet: Toate judetele Anaf MariContribuabili Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Brasov Braila Bucuresti Buzau Caras-Severin Calarasi Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova SatuMare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea Mfp
Categorie bunuri: Toate categoriile Produse alimentare Confectii, Incaltaminte Aparatura electronica Bunuri de uz caznic Echipamente de comunicatie, tehnica de calcul, birotica Bunuri mobile Bunuri imobile Titluri de valoare Autovehicule, ambarcatiuni Materiale refolosibile, piese de schimb Materiale pretioase, aliaje ale acestora si pietre pretioase Alte bunuri
Ministerul Economiei si Finantelor solicita oferte in vederea inchirierii unui imobil cu destinatie de birouri
pentru Bunuri imobile
publicat la data de 29 iulie 2008. Licitatia se va desfasura la data de 01 septembrie 2008.
© Ministerul Economiei si Finantelor - DGTI
Continutul acestui site este proprietatea Ministerului Economiei si Finantelor. Modificarea neautorizata a acestui site web constituie infractiune si se pedepseste conform Legii nr. 8/1996 si Art. 42 din Legea nr. 161/2003 Titlul 3
Postat 22 August 2008 - 02:45 PM
Eu am gasit la aceasta adresa dar , dupa ce introduc datele cerute imi da "eroare identificare".
Cum ati reusit voi ?
Postat 22 August 2008 - 03:50 PM
krina03, la Aug 22 2008, 02:45 PM, a spus:
Cum ati reusit voi ?
A. Identificarea contribuabililor si asigurarea confidentialitatii informatiilor fiscale se vor face solicitandu-se utilizatorului urmatoarele informatii aferente ultimului ordin de plata:
a) codul de identificare fiscala;
b) numarul documentului de plata;
c) data platii;
d) suma platita.
C. Momentul la care contribuabilul s-a identificat prin accesarea informatiilor puse la dispozitie pe pagina de internet a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, captat de aplicatia informatica, este momentul la care se considera comunicate informatiile in cauza catre destinatarul lor.
Postat 22 August 2008 - 04:44 PM
Otilia Alupei, la Aug 22 2008, 03:27 PM, a spus:
Da. Aveti dreptate.Asa este. Am intrat si eu pe link si mi-a aparut aceeasi pagina ca la dumneavoastra, dar nu de fiecare data.
Totusi, link-ul e corect. Dar din cauza ca site-ul ANAF e in prelucrari, link-ul va duce automat pe aceasta pagina a Min.Ec.si Fin(MEF).
Asa mi-au explicat cei de la IT, dragii si desteptii de ei.
Aceasta postare a fost editata de a.d.n.: 22 August 2008 - 04:53 PM
Postat 22 August 2008 - 07:17 PM
o seara frumoasa si relaxanta va doresc.
Postat 25 August 2008 - 04:56 PM
Postat 02 September 2008 - 05:15 PM
a.d.n., la Aug 22 2008, 12:24 PM, a spus:
Super! N-am ce zice...! Asta ne mai lipsea.
Am fost la Finante sa intreb ce-i cu diferentele astea intre notificarile de pe site si cele primite prin posta.Cica, daca intre o notificare si alta (care, alta, ca e aceeasi, cu acelasi nr.de inreg., din aceeasi data ) ai mai depus vreo declaratie, sau ai mai facut vreo plata, stingerea creantelor se modifica in fc de ce s-a declarat/platit. Nici vorba de asa ceva in cazul meu. Si, daca vazu domnisoara aceea ca n-o scoate la capat cu mine, mi-a zis ca "notificarile astea nu mai sunt bune doamna" si mi-a scos repede fisa pe platitor, sa vad ca n-am datorii si gata... Ca ea nu stie mai multe.
Da' eu mi-am pierdut doua ore pe la ei pe-acolo.
Postat 04 September 2008 - 08:56 AM
Cum?
Imi da eroare autentificare. Am instalat si certificatul, cei de la finante dau din umeri...
Similar Topics
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi