Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
cosmineu - Viewing Profile - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Jump to content


cosmineu

Member Since 04 Jun 2015
Offline Last Active Jun 05 2016 03:02 PM
-----

Topics I've Started

cofetarie fondant - pasta de zahar

04 June 2015 - 09:40 AM

Bunaziua .de curand am deschis un laborator cofetarie.problema este cand trebuieste sa decoram tortul cu fondat -pasta de zahar pt compozitie exista reteta dar pt fondant nu se poate estima exact ponderea in produsul final.Daca l-am introduce in reteta ar trebui sa avem de ex: doua pozitii pe casa de marcat ?tort cioc si tort cioc cu fondant?mentionez ca se vinde si direct clientului in aceiasi locatie .cele cu fondant fiind pt ocazii speciale (nunti .onomastice etc) Nu stim cum sa facem avem intrare dar mai greu de evidentiat in pret .se trece doar pe Bonul de consum din ziua respectiva? va multumesc abticipat ..

Cometa SQL