Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Community Status Updates

Nicolett's Photo

Nicolett

Ma puteti ajuta cu o problema? Am o firma infiintata in feb.2008, dar nu a avut activitate pana in iulie 2009. In iunie am declarat impozit minim 367 lei. La septembrie ar avea impozit pe ven. micro 187 lei. Eu trebuie sa declat imp. minim 550 lei???. Daca nu este asa va rog sa ajutati cu un mod de calcul...
Oct 14 2009 07:52 AM
Nicolett's Photo

Nicolett

Caut un soft pentru organizatii non profit. Ma ajuta cineva????
Mar 23 2007 02:32 PM
Cometa SQL