Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Community Status Updates

catrini84's Photo

catrini84

referitor la declaratia 101 cu termen de depunere25.04 2010 am urmatoarea speta
tr1 3126
tr2 32492
tr3 2150( am fost pe pierdere)
tr4 2150 ( am declarat si platit la niv tr3)
in decl 101
rind 1 34155
rind 3 35618
rind 4 2150 , rinnd 5 2150 , intrbarea este daca este obligatorie completrea rindului 9 cu 2150 pentru ca se reduce pr. de recu
Mar 29 2010 05:43 PM
Cometa SQL