Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Community Status Updates

rata mariana's Photo

rata mariana

mai multe despre mine in alta zi astazi am avut o zi grea la servici si trebuie sa mai si invat
Oct 14 2008 09:49 PM
rata mariana's Photo

rata mariana

hobby ul meu este literatura si pictura
Oct 14 2008 09:47 PM
rata mariana's Photo

rata mariana

sper sa mi fac si mai multi prieteni corespondind astfel
Oct 14 2008 09:44 PM
rata mariana's Photo

rata mariana

am prieteni de diferite meserii dar predomina cei care presteaza aceeasi meserie ca si mine caci ne ajutam reciproc in rezolvarea problemelor care apar de multe ori lucram in echipa dar avem si alte preocupari
Oct 14 2008 09:43 PM
rata mariana's Photo

rata mariana

sant contabil dar neautorizat sint din constanta am varsta de 42 de ani si lucrez intr o companie de constructii m am inscris aici ca sa schimb idei despre meseria pe care o practic sper sa mi fie de folos va multumesc
Oct 14 2008 09:40 PM
rata mariana's Photo

rata mariana

vreau sa ma consult in privinta examenului ceccar la contabili autorizati in vederea rezolvarii unor probleme din grila de examen
Oct 14 2008 09:34 PM
Cometa SQL