Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
program saga - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut


program saga

adaos comercial import saga revisal export saga sugestii saga
887 replies to this topic

#1 tina_ralu

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 16 Postari:

Postat 28 January 2006 - 12:55 PM

va rog sa ma ajutati...am vrut sa vad ce fel de program este saga...l-am luat de pe site..www. reclama.ro (nu vreau sa citesc regulile forum-ului)..,dar cand l-am instalat,nu imi da voie sa intru in program..vroiam sa vad cum opereaza saga,sa stiu daca se merita...dar cum sa fac ca sa mearga acest program...habar nu am...va rog mult ajutati-ma...se poate?..va multumesc.



#2 Otilia Alupei

    Membru senior

  • Global Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14285 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 28 January 2006 - 01:04 PM

tina, exista o sectiune "programe de contabilitate" . s-a vorbit mult de SAGA. daca te-ai fi uitat macar la pag. de start a forumului ai fi vazut-o.
in general, uita-te un pic prin forum ca sa vezi ce poti gasi p-aici. esti nou venita si pui intrebari la probleme care s-au discutat deja. nu e normal sa le reluam pt. fiecare in parte. e obligatia voastra sa consultati sectiunile forumului inainte de a pune o intrebare si o puneti DOAR daca ea nu a mai fost tratata.

o zi frumoasa.




#3 tina_ralu

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 16 Postari:

Postat 28 January 2006 - 01:11 PM

STIU...AM CITIT TOT CE SE PUTEA DESPRE SOFTURI DIN FORUM PROGRAM CONTABILITATE...DAR EU AM ALTA PROBLEMA..EU AM INSTALAT DEJA PROGRAMUL SAGA DE PE SITE...DAR MAI DEPARTE NU STIU CE SA FAC..E UN PROGRAM NOU PT MINE...NU AM BAZE DE DATE...CAM CE AR TREBUI SA FAC...NU IMI FAC ABONAMENT PT CA NU STIU CUM ESTE PROGRAMUL ACESTA...EU OPEREZ CU AKTIV RES...CARE E FOARTE BUN...DAR VREAU SA INCERC SI SAGA...AM AUZIT CA E BUN...SE POATE SA MA AJUTATI?...MACAR SA PORNESC..NU POT INTRA IN PROGRAM..



#4 Otilia Alupei

    Membru senior

  • Global Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14285 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 28 January 2006 - 01:27 PM

pe site-ul lor ai niste nr. de telefon. iti vor spune ei ce ai de facut, pas cu pas. fara sa ai abonament. e cel mai simplu si mai rapid.

inca ceva: nu mai scrie text integral cu majuscule.

bafta.



#5 tina_ralu

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 16 Postari:

Postat 28 January 2006 - 01:48 PM

multumesc...asa am sa fac...o zi buna



#6 tina_ralu

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 16 Postari:

Postat 31 January 2006 - 05:51 PM

inca o problema am intampinat...ca sa creez furnizor la saga...trebuie neaparat sa scriu si contul bancar??...am scris corect contul bancar dar imi spune ca...contul este invalid...desi e corect dupa facura...ce sa fac???



#7 Septimiu

    Peter Pan

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4882 Postari:
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:Nici unu - am o lene de ma doare !!!

Postat 31 January 2006 - 07:58 PM

cine te obliga sa ii introduci contul bancar ?
saga verifica codurile IBAN... nu il introduce si scapi de stres... nu mai pierzi timp sa intrebi pe forum, nu mai pierzi timp sa verifici raspunsurile de pe forum :lol:



#8 tina_ralu

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 16 Postari:

Postat 31 January 2006 - 09:58 PM

bonurile de benzina unde le inregistrez?la intrari?sau la casa direct?daca le bag la casa...tva nu este..



#9 aimmee

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 38 Postari:
  • Location:Bucuresti

Postat 31 January 2006 - 10:01 PM

unde le introduceai si pana acum. s-a schimbat contabilitatea?



#10 tina_ralu

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 16 Postari:

Postat 31 January 2006 - 10:15 PM

pai programul saga nu il cunosc si voriam sa stiu unde sa le introduc...pt ca eu folosesc aktiv res...dar vreau sa incerc si saga sa vad cum functioneaza ...ma intelegeti?..



#11 florina.

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 125 Postari:
  • Gender:Male

Postat 31 January 2006 - 10:24 PM

la intrari !



#12 Septimiu

    Peter Pan

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4882 Postari:
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:Nici unu - am o lene de ma doare !!!

Postat 31 January 2006 - 11:23 PM

tina_ralu a spus:

pai programul saga nu il cunosc si voriam sa stiu unde sa le introduc...pt ca eu folosesc aktiv res...dar vreau sa incerc si saga sa vad cum functioneaza ...ma intelegeti?..

pt ca un document sa apara pe jurnalul de cumparari trebuie legat de un furnizor... deci... se introduce la intrari
daca firma e neplatitoare de tva merge si din casa :wink:



#13 consult

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 91 Postari:
  • Location:targoviste

Postat 08 February 2006 - 08:11 PM

Cine ma poate ajuta, va rog mult!
Am instalat de curand SAGA S si SAGA C.Am o societate care se ocupa cu comertul en-gross.Facturile de vanzare marfa sunt intocmite de 5 agenti comerciali.Pentru acest lucru am introdus preluarea clientilor in SAGA S pe fiecare agent. Dar gestiunea societatii este tinuta global-valoric si aici intervine problema.Daca vreau sa introduc NIR de marfa in SAGA S nu am posibilitatea de a opera pretul de vanzare, deci trebuie sa le introduc in C.
Daca introduc facturile de vanzare in SAGA S pentru fiecare agent,nu am cum,pentru ca acolo este vorba de gestiune cantitativ-valorica.
Cum sa procedez?Oare am facut o greseala la preluare?
marighe



#14 Septimiu

    Peter Pan

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4882 Postari:
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:Nici unu - am o lene de ma doare !!!

Postat 08 February 2006 - 08:13 PM

pai daca se ocupa cu .... comertul en-gross de ce tine evidenta valoric ? :shock: ... nu ar trebui cantitativ-valoric ?



#15 consult

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 91 Postari:
  • Location:targoviste

Postat 09 February 2006 - 08:10 AM

asa ar trebui! Dar problema este ca am peluat aceasta societate fara a avea stocurile clare.Cel care tinea evidenta inaintea mea nu a catadicsit sa lucreze gestiunea cantitativ valoric.
Deci, nu am alta solutie decat sa introduc stocurile si sa lucrez pe gestiune cantitativ-valorica?
marighe



#16 Septimiu

    Peter Pan

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4882 Postari:
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:Nici unu - am o lene de ma doare !!!

Postat 09 February 2006 - 09:51 AM

pai bine ar fi daca ai avea un inventar sa introduci marfa



#17 consult

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 91 Postari:
  • Location:targoviste

Postat 09 February 2006 - 12:47 PM

Iti multumesc mult Septimiu! Am un inventar care nu corespunde cu balanta.
Cred ca am descoperit o smecherie prin care pot inregistra valoric .daca merge te anunt.Bineinteles ca va trebui sa fac descarcarea de gestiune manual, dar asta nu ar fi o problema.
marighe



#18 Mihai Hr

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 19 Postari:
  • Location:Timisoara

Postat 10 February 2006 - 10:20 PM

Am inceput recent sa lucrez in Saga.
Cei care folisiti acest program puteti sa-mi spuneti ce situatii listati
pentru a le pune la dosar in fiecare luna?
Inainte am folosit CIEL dar acolo sunt alte iesiri.
Multumesc anticipat



#19 Septimiu

    Peter Pan

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4882 Postari:
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:Nici unu - am o lene de ma doare !!!

Postat 11 February 2006 - 12:09 AM

Mihai Hr a spus:

Am inceput recent sa lucrez in Saga.
Cei care folisiti acest program puteti sa-mi spuneti ce situatii listati  
pentru a le pune la dosar in fiecare luna?
Inainte am folosit CIEL dar acolo sunt alte iesiri.
Multumesc anticipat

ce vrei scoti :D
incepand cu cele obligatorii :roll:

p.s. balanta nu e obligatorie lunar ... parca scria in legea 82 :roll:



#20 militaru liliana

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 58 Postari:

Postat 11 February 2006 - 12:16 AM

Eu sunt mai mult operaror ma poate ajuta cineva cum sa fac legatura intre cele 2 programe saga multumesc anticipat (Septimiu)






Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL