Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
SALARIUL MINIM PE 2006 = 370 LEI ?? - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 14

Salt la continut

SALARIUL MINIM PE 2006 = 370 LEI ??

403 replies to this topic

#261 mihale mihaela

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 24 Postari:

Postat 15 June 2006 - 06:42 PM

buna tuturor,
vreau sa va spun ca am vrut sa inregistrez la ITM un contract de munca cu data 01.06.2006 cu 330 ron si nu mi l-au primit ca s-a majorat salariul minim pe economie la 370 ron, si, in plus, mi-au dat si decizii de majorare pe care trebuie sa le completez si sa le trimit. ce parere aveti??

#262 mihale mihaela

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 24 Postari:

Postat 15 June 2006 - 06:45 PM

salariul minim pe economie este de 370 ron de la 01.05.2006, asa scrie in deciyiile tip de la ITM

#263 mmaddy15

Nou

• Members
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 15 June 2006 - 08:45 PM

eu am fost ieri, cu statul de plata la camera de munca si nu mi l-au prmit ptr ca aveam salariati incadrati cu 330

#264 DR

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 639 Postari:

Postat 15 June 2006 - 09:09 PM

Dragile mele ! locuiti la capitala ...legea oare nu este la fel peste tot ! Cum am mai spus , astazi 15.06.2006 am înregistrat un contract de munca cu 330 RON și a fost Ok .Sunt din Petrosani Jud.Hunedoara.Deci, ce este de făcut ! O să lamurim problema asta ! Așteptam și alte păreri din țară .

#265 CHIRACHES_GEORGETA

Nou

• Members
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 15 June 2006 - 09:55 PM

La Calarasi nu se mai primesc state si contracte cu 330 Ron, incepand cu 01.05.2006. Raman la aceeasi parere cu Ramona! Nu se poate ca in aceeasi tara sa traim dupa diverse "interpretari" ale legislatiei... Sincer, daca nu facem nimic nu o sa se schimbe nimic... vom trai intr-un permanent haos!
"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul..." :cry:
chirachesgeorgeta

#266 nicole33

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1373 Postari:

Postat 15 June 2006 - 10:25 PM

Ana Maria Cutar a spus:

, sfatul pe care l-am primit de la mai multi consilieri juridici din cadrul ITM-lui este: sa se faca o adresa la Ministerul Muncii si sa se intrebe care este salariul minim brut la momentul actual...si cand ai hartia in mana pe poti bate si cu cei de la ITM. :smt072 :wink:
am intrat chiar azi pe site-ul ministerului muncii ... si salariul minim brut afisat era 330 lei

#267 Doina P

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1143 Postari:

Postat 15 June 2006 - 11:13 PM

Dragi contabili,nu va imbatati...Acum 7 zile am dat telefon la Min. Muncii si
mi-au spus ca se plateste 370. In plus , cand m-am dus cu o decizie de majorare la ITM datata 28.04.06,inspectoarea care nu a primit nimic ciubuc, s-a aratat mirata ... o fi vrut sa fie cu apr ?
Nu mai trebuie sa spun ca coroborand MO 5(contractul colectiv)cu doua art.din Cod Muncii ,nu avem scapare.
Anul trecut am reusit..Banuiesc ca eventuale plati compensatorii date de stat raman la 330 lei

#268 DR

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 639 Postari:

Postat 15 June 2006 - 11:15 PM

Si totusi ,azi am dus un contract de munca cu 330 ron !!!!!!

#269 mircea23

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 48 Postari:

Postat 16 June 2006 - 09:18 AM

Si eu am dus in 15.06.2006 la Timisoara contracte de munca si stat de plata cu 330 ron.
mircea

#270 Doina P

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1143 Postari:

Postat 16 June 2006 - 02:04 PM

Mo 7 Partea 5 "ajunge "mai greu la Petrosani si Timisoara. Si la Buc. a ajuns destul de tarziu,eu nici nu stiam ca exista partea 5.Cititi art 159+241
din Cod muncii,si va clarificati.
Un lucru sa stiti, contabilii afla informatiile aproape intotdeauna inaintea inspectorilor...
Deci nu va bucurati de 330,ca luna viitoare va va anunta sa modificati sal.
si va va fi mai greu :smt024

#271 Ana Maria Cutar

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 56 Postari:

Postat 16 June 2006 - 02:25 PM

Pai tot de la ITM sunt declaratiile... ca am mai spus... pentru cei care n-au reusit sa-si convinga patronii sa mareasca salariile de la 330 la 370, sa faca adresa scrisa la Ministerul Muncii... nu sa vb cu ei la telefon... ca nu se stie cine raspunde, si daca dai in doua zile diferite telefon o sa vedeti ca vor fi 2 raspunsuri diferite. Cand este scris "negru pe alb" studiaza si ei un pic problema si cand dau cu subsemnatul parca sunt un pic mai constiinciosi. :wink:
ANA

#272 diana-veronica

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 201 Postari:

Postat 16 June 2006 - 02:29 PM

Azi au fost in control la noi unii de la ITM, si nu au zis ca e problema cu contractele pe 330 RON.

#273 nicole33

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1373 Postari:

Postat 16 June 2006 - 06:44 PM

diana-veronica a spus:

Azi au fost in control la noi unii de la ITM, si nu au zis ca e problema cu contractele pe 330 RON.
s-a lasat cu amenda si daca da pe ce baza?

#274 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 16 June 2006 - 07:14 PM

nicole33 a spus:

diana-veronica a spus:

s-a lasat cu amenda si daca da pe ce baza?
nicole :lol: , diana a zis ca NU a fost problema cu contractele, ce amenda sa ia daca nu a fost problema ??
* daca ai citat tot mesajul dianei inteleg ca vb despre contractele de 330 ron , nu de altele.. :D
* daca citai numai pana la contracte, intelegeam ca te referi in general la control...

deci ? cum ramane ? am inteles bine ? :smt052

#275 nicole33

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1373 Postari:

Postat 17 June 2006 - 10:07 AM

n-am fost atenta. am ratat exact cuvantul"nu" si s-a schimbat tot sensul frazei. scuze

#276 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 17 June 2006 - 02:49 PM

se mai intampla :smt052

#277 nicole33

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1373 Postari:

Postat 17 June 2006 - 06:14 PM

de fapt, eu nu am modificat sal minim de 330 la nici o firma si eram curioasa cam ce se poate intampla la un control de la itm

#278 DR

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 639 Postari:

Postat 17 June 2006 - 06:36 PM

Nicole-Cum am mai scris si in alte mesaje pe tema asta daca, am dus un contract de munca cu 330 RON si ITM a primit contractul si eu am viza lor ! sa fie sanatosi.Eu una m-am saturat de institutiile statului.Sa-ti dau un exemplu:Am emis un OP.in valoare de 81RON ,am avut nevoie de un certificat fiscal si la Finante surpriza! apaream cu 1 RON neplatit! In declaratia 100 am trecut 81 RON .Deci! le-am dus copia dupa OP ca sa iau certificatul fiscal.Oare unde s-a pierdut 1 RON!

#279 Simina

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 73 Postari:

Postat 18 June 2006 - 07:30 PM

Data majorarii e 1 mai sau 1 aprilie?

#280 Ocsi

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 766 Postari:
  • Interests:Excursii, internet, filme S.F. etc.

Postat 18 June 2006 - 07:45 PM

Simina a spus:

Data majorarii e 1 mai sau 1 aprilie?

ITM-ul din Bihor nu obliga pe nimeni de la 1 aprilie. Eu am depus cu 1 mai si era ok. In plus nu obliga firmele cu doar 2-3 salariati la trecerea la 370.
Si eu am mai multe cu 1-4 salariati dar nu am facut decat pt. cei care au peste 8 salariati sau profitabilitate mare. Am discutat cu o persoana de la corpul de control al ITM si a zis ca nici la un eventual control nu se vor lega de firmele cu salariati putini si rulaj mic asa ca si eu am lasat pe cei mici in pace. Joi am depus statele si declaratiile. La cei la care am facut majorari am aplicat inclusiv ierarhizarea salariilor, deci practic salariul minim la nivel de unitate a devenit 444 ron pentru ca nu avem pe nimeni incadrat la care pe CIM sa scrie "necalificat"(daca aplicam ceva, aplicam integral nu numai pe jumatate, nu?).
Cele scrise mai sus reprezinta doar o parere,
daca o iei de buna, o faci pe riscul tau.

Similar Topics Collapse

196 useri citesc topicul

0 membri, 196 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL