mihaelasia, la Jun 1 2007, 07:25 PM, a spus:
Cu doi copii acasa , trebuie sa - mi fac timp sa invat musai pentru examen .La servici se fac restructurari si trebuie sa iau acest examen . Va rog mult de tot , are cineva rezolvarile la grile ?
mihaelasia@yahoo.com
Buna.
Sa stii ca intrebarile de acces in principal sunt aceleasi de la an la an cu modificarile de rigoare. Pana in august septembrie in funtie de judet cand vei da examneul TREBUIE pt inceput sa faci rost de cartea din anii 2002-2005 care sunt 2 editii si ai sa vezi ca diferentele intre editia unu si doi se constituie in 60 intrebari grila adaugate. NU cunosc editia 2006 2007 dar cu siguranta la fel e. Sunt usoare intrebarile daca ai luctrat in contab. si iti mai bagi nasul si in drept, fiscalitate, audit ... eu la evaluare am dat cu banul dar erau 5 intrebari care nu aveau pondere mare...! E usor accesul zic asta trecut fiind prin acces de CASM si EC trebuie atentie mare. In ambele cazuri eu am citit cartea de 5 ori intrebare raspuns si nu ai nici o pb. BAFTA!
Nu te baza pe subiectele din anii precedenti, invata cartea, intrebarile sunt TOATE din catre sa stii!!! Editiile de care iti mentionam aveau la sfarsit rezolvarile grilelor. E adevarat ca aceeasi intrebare gasita la EC si ca CASM aveau raspunsuri diferite, si intrebarea nu avea nici o logica, DAR tu sa stii ca la intrebarea "asta" daca dai examenul de EC raspunsul este "....asta" nu a sau b sau c caci sunt inversate variantele, dar sunt identice ca in carte.
Succes, spune-mi din ce judet esti? mbxro@yahoo.com