Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
2007 - examen expert contabil - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 13

Salt la continut

2007 - examen expert contabil

691 replies to this topic

#241 Mihai_Laurentiu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 19 Postari:

Postat 03 June 2007 - 10:24 AM

Vezi postareamihaelasia, la Jun 1 2007, 07:25 PM, a spus:

Poate este prea tarziu , dar are cineva subiectele din 2006 la examenul acces ( nu cel final ) experti contabili ?
Cu doi copii acasa , trebuie sa - mi fac timp sa invat musai pentru examen .La servici se fac restructurari si trebuie sa iau acest examen . Va rog mult de tot , are cineva rezolvarile la grile ?
mihaelasia@yahoo.com

Buna.

Sa stii ca intrebarile de acces in principal sunt aceleasi de la an la an cu modificarile de rigoare. Pana in august septembrie in funtie de judet cand vei da examneul TREBUIE pt inceput sa faci rost de cartea din anii 2002-2005 care sunt 2 editii si ai sa vezi ca diferentele intre editia unu si doi se constituie in 60 intrebari grila adaugate. NU cunosc editia 2006 2007 dar cu siguranta la fel e. Sunt usoare intrebarile daca ai luctrat in contab. si iti mai bagi nasul si in drept, fiscalitate, audit ... eu la evaluare am dat cu banul dar erau 5 intrebari care nu aveau pondere mare...! E usor accesul zic asta trecut fiind prin acces de CASM si EC trebuie atentie mare. In ambele cazuri eu am citit cartea de 5 ori intrebare raspuns si nu ai nici o pb. BAFTA!

Nu te baza pe subiectele din anii precedenti, invata cartea, intrebarile sunt TOATE din catre sa stii!!! Editiile de care iti mentionam aveau la sfarsit rezolvarile grilelor. E adevarat ca aceeasi intrebare gasita la EC si ca CASM aveau raspunsuri diferite, si intrebarea nu avea nici o logica, DAR tu sa stii ca la intrebarea "asta" daca dai examenul de EC raspunsul este "....asta" nu a sau b sau c caci sunt inversate variantele, dar sunt identice ca in carte.

Succes, spune-mi din ce judet esti? mbxro@yahoo.com

#242 tveratt

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 14 Postari:

Postat 03 June 2007 - 11:04 PM

Salutare!!

numele meu este Vera, sunt din Oradea, si da, vreau si eu ce vreti cu totii, sa dau (si sa promovez) examenul de acces pt expertii contabili, dar m-am ingrozit deunazi cand am vazut ca descarc 24 pag de bibliografie de pe site-ul CECCAR-ului.....legislatia mi-o pot procura, actualizata la zi, dar, teoria, ....ma omoara, aveti cumva vreun curs structurat pe punctele solicitate de CECCAR la fiecare din cele 7 materii? Ajutati-ma, de unde si cum sa incep?
Am citit pe aici ca multi solicita rezolvarile la grilele din culegerea de teste grila, dar, fratilor, nu va documentati intai>?Ca la cate modificari s-au produs.....mai greu de tinut pasul, asa, saltaret...... :smile:

Deci, daca aveti cumva cate vreun curs la cele 7 materi, mi-l puteti share-ui si mie?
Adresa mea de mail este tveratt@yahoo.com, sau daca exista uploadat pe forum in alta parte, indrumati-ma intr-acolo, va rog. :tongue:

Multumesc frumos !!

#243 zuzuc

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 18 Postari:

Postat 04 June 2007 - 09:25 AM

am incercat si aseara si acum , de dimineata, sa intru pe expert_contabil2006 cu parole ec2006, in ideea ca voi gasi noutati. Din pacate nu pot intra. Stie cineva daca s-a schimbat ID-ul sau parola?
de cursuri as avea si eu nevoie, daca are cine, va rog sa le trimita la kmyddg@yahoo.com.
este cineva din cluj care va participa la ex. de acces? poate luam legatura si ne pregatim in paralel...

o zi buna....

#244 expert2006

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 04 June 2007 - 05:03 PM

salut
am cautat si eu raspusnsurile la intrebari si am gasit o arhiva cat de cat completa (s-a iscusit cineva sa le puna la un loc :smile: )
http://www.corevcam.ro/noutati.html

#245 expert2006

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 04 June 2007 - 05:08 PM

Vezi postareanelaa, la May 18 2007, 08:48 AM, a spus:

si eu va rog acelasi lucru la adresa petronelad_2006@yahoo.com

gasiti aici tot ce va trebuie
http://www.corevcam.ro/noutati.html :smile:

#246 veroniki

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 44 Postari:
  • Interests:bucuria, excursii conrta...

Postat 04 June 2007 - 06:44 PM

Eu am dat anul trecut si am picat, deocamdata nu stiu ce am sa fac
daca mai dau sau nu.
Materiile sunt multe si stufoase daca ar fi sa ne gandim pe bune dar
subiectele nu au fost f grele.
Timp de invatat eu zic ca aveti inca :)
veroniki

#247 cristi_man

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 04 June 2007 - 07:21 PM

Parca era vorba ca tematica pt. examenul de aptitudini trebuie sa apara cu cel putin o luna inainte de examen. Pe site-ul ceccar.ro liniste totala. Da ce intarzie in halul asta? Aveti voi mai multe informatii?

#248 cristi_man

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 04 June 2007 - 07:47 PM

Stie cineva de ce nu apare tematica pt. examenul de aptitudini? trebuia sa apara cu minim o luna inainte de examen. :smile:

#249 robert.i

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 113 Postari:

Postat 04 June 2007 - 10:17 PM

La raspunsuri grile apar,,monstrii,,in document. :smile: doar la mine se intampla asta? poate ne ajuti expert2006.

Aceasta postare a fost editata de robert.i: 04 June 2007 - 10:21 PM

#250 expert2006

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 04 June 2007 - 11:24 PM

Vezi postarearobert.i, la Jun 4 2007, 11:17 PM, a spus:

La raspunsuri grile apar,,monstrii,,in document. :smile: doar la mine se intampla asta? poate ne ajuti expert2006.

mie imi merge f bine ....poate o fi din cauza "office-ului" :wink:
dar daca vrei ti le pot trimite pa mail fara probleme
bye

#251 tveratt

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 14 Postari:

Postat 05 June 2007 - 02:22 PM

Buna !!!

eu sunt din Oradea si ma pregatesc pt examnul de acces la stagiu din toamna-pt cel de expert contabil. Mai este careva din Oradea,in aceeasi situatie, sa putem face schimb de informatii, teste, cursuri.....sa invatam impreuna :)

tveratt este adresa de mail pe yahoo si ID-ul de mes....

Va astept!!! :smile:

vera

#252 rCLAUDIA

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 16 Postari:

Postat 05 June 2007 - 02:29 PM

are cineva subiectele care s-au dat in 2006 la examenul de experti contabili?
multumesc anticipat :smile: :tongue:

#253 robert.i

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 113 Postari:

Postat 05 June 2007 - 04:11 PM

Multumesc. :smile:
robertlulu@yahoo.com

#254 gabela

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 45 Postari:
  • Interests:Contabilitate

Postat 05 June 2007 - 05:52 PM

Este aparuta e multa vreme pe site-ul ceccar :smile:

#255 myrelutza

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 130 Postari:

Postat 06 June 2007 - 06:31 AM

au mai fost postate pe forum

Fisiere atasate

#256 lyv

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 278 Postari:

Postat 06 June 2007 - 06:59 AM

[quote name='gabela' date='Jun 5 2007, 06:52 PM' post='133107']

Tematica care ai vazut-o pe site-ul ceccar este din 2006.

#257 expert2006

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 06 June 2007 - 08:04 AM

Vezi postareamyrelutza, la Jun 6 2007, 07:31 AM, a spus:

au mai fost postate pe forum

Nu era ceva neaparat nou ci faptul ca sunt puse toate la gramada si nu trebuie trase din mai multe locuri
:smile:
plus de asta si merge :tongue:

#258 BANKER

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 53 Postari:
  • Interests:Ajuta-te singur, pentru a putea ajuta pe ceilalti...

Postat 06 June 2007 - 02:52 PM

Grile EVALUARE

Cateva din grilele de la EVALUARE cer intocmirea bilantului economic.
Cum se realizeaza transpunerea din bilantul contabil, in bilantul economic.
As dori un model de bilant economic
Un exercitiu poate consta in intocmirea bilantului economic si calculul unor indicatori.

Multumesc!

Aceasta postare a fost editata de BANKER: 06 June 2007 - 02:53 PM

Ajuta-te singur, pentru a putea ajuta pe ceilalti...

#259 mony23

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1239 Postari:
Postat 06 June 2007 - 02:52 PM

si mie tot "monstrii" imi apar.
daca se poate sa-mi trimiteti pe mail, va rog

monstef2001co2003@yahoo.com

merci
Am invatat ca succesul se masoara nu atat prin pozitia pe care cineva a castigat-o in viata cat prin obstacolele pe care el le-a depasit incercand sa invinga.

#260 Contabil100%

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 28 Postari:

Postat 06 June 2007 - 03:12 PM

Buna ziua tuturor!

Poate cineva sa ma ajute cu cartea cu teste grila pt exam de expert contabil, editia din 2006 si 2005? Daca o aveti in format electronic sau scanata va rog sa ma ajutati. E cineva din Tg Mures care o are si mi-o poate vinde?

Va multumesc!

Similar Topics Collapse

38 useri citesc topicul

0 membri, 38 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL