Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
2007 - examen expert contabil - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 17

Salt la continut

2007 - examen expert contabil

691 replies to this topic

#321 netfeli

Membru junior

• Nou venit
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 29 June 2007 - 01:26 PM

Nu s-a mai auzit nimic?
Cum va fi maine?
Ce fel de subiecte?
Ceva noutati?

#322 giny

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 29 June 2007 - 02:50 PM

buna,
te rog frumos sa-mi trimiti si mie raspunsurile la testele grila pe 2006 pentru acces la expert contabil la mail bocu_gina@yahoo.com

#323 datop

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 29 Postari:

Postat 29 June 2007 - 07:16 PM

Vezi postareaemilbuc, la Jun 29 2007, 11:01 AM, a spus:

dragi colegi sa facem o recapitulare a ceea ce stim pana acum: in buc probabil se vor da ca si pana acum 6 variante diferite de intrebari formate din 3 studii de caz si 6 intrebari legate de deontologie. nu stiu daca avem voie cu planul de conturi.daca cineva are orice informatie legata de variante, SUBIECTE,suplinitori,materiale ajutatoare sau orice altceva il rog sa posteze in continuare.multumesc!

Cu siguranta va fi voie in sala cu urmatoarele:
- plan de conturi
- calculator
Se pare ca au tiparite niste caiete sau cam asa ceva

Multa bafta la toata lumea ! ! ! ! ! ! !

#324 Petrov

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 14 Postari:

Postat 30 June 2007 - 09:00 AM

Buna ziua,

Stie cineva dc la examenul de acces se permite folosirea planului de conturi si a calculatorului.

Multumesc
Gabi

#325 veroniki

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 44 Postari:
  • Interests:bucuria, excursii conrta...

Postat 30 June 2007 - 01:13 PM

Vezi postareaPetrov, la Jun 30 2007, 10:00 AM, a spus:

Buna ziua,

Stie cineva dc la examenul de acces se permite folosirea planului de conturi si a calculatorului.

Multumesc
Gabi
Din cate tin minte, da
veroniki

#326 bsai

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 30 June 2007 - 08:04 PM

cum vi s-a parut examenul??? mie foarte greu varianta 5

#327 mirela 0702

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 920 Postari:

Postat 01 July 2007 - 07:17 PM

Vezi postareanaiman_a, la Jun 20 2007, 11:20 PM, a spus:

si eu naiman_v@yahoo.com

multumesc
si eu...miredo0702, id-ul de mess si miredo0702@yahoo.com - adresa de mail :lostit (13):

Aceasta postare a fost editata de ALUPEI OTILIA: 17 August 2007 - 12:19 PM

#328 mucho dolor

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 462 Postari:

Postat 02 July 2007 - 08:21 AM

cum vi s-a parut examenul?
eu nu stiu daca iau 6 la partea de probleme astfel incat sa-l trec

#329 ali_pruteanu

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 02 July 2007 - 10:25 AM

Vezi postareamucho dolor, la Jul 2 2007, 09:21 AM, a spus:

cum vi s-a parut examenul?
eu nu stiu daca iau 6 la partea de probleme astfel incat sa-l trec

acelasi lucru cred si eu ..mi s-a parut destul de greu....aveti idee se mai da punctul din oficiu ?

#330 lyv

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 278 Postari:

Postat 02 July 2007 - 10:28 AM

[quote name='mucho dolor' date='Jul 2 2007, 09:21 AM' post='135860']
Stai linistit ca nu esti singurul in aceasta situatie. Cred ca majoritatea sunt la fel. Parerea mea. sa asteptam si sa speram.

#331 8002Dia

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 02 July 2007 - 10:58 AM

incepe sa mi se para o bataie de joc ex. asta...am stat intr-o sala unde persoane de 45-50 ani de la care ai pretentii ca ar fi trebuit sa stie copiau cu cartea"pe banca" ...

nici eu nu stiu ce am facut la problemele de conta :lostit (13): ...dar mergem pe speranta pana miercuri...

#332 alinanicola

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 37 Postari:

Postat 02 July 2007 - 12:48 PM

Pe cand rezultatele ?

#333 piretus

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 02 July 2007 - 02:17 PM

Stie cineva cum vor fi comunicate notele la proba scrisa?

#334 al11

Nou

• Members
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 02 July 2007 - 02:59 PM

dar pana la urma care trebuie sa nota minima pentru promovarea examenului scris? 6 este la examenul de acces si media 7, dar la aptitudini nu scrie nimic. Daca trebuie sa fie 7 scris, 7 oral? Ce stiti despre oral, care sunt materiile, la noi nu se stie nimic?

#335 gruion27

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 61 Postari:
  • Interests:Contabilitate

Postat 02 July 2007 - 03:06 PM

Din cate am inteles la scris trebuie minim 7 iar la oral 5.
La oral se pare ca nimeni nu ne spune care sunt materiile. Deontologie e sigur!
Manuela

#336 cezara

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 46 Postari:

Postat 02 July 2007 - 03:29 PM

Asa stiu si eu. Examenul este din Deontologie. Spor la invatat, daca puteti pe caldura asta !

#337 alinaig

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 116 Postari:

Postat 02 July 2007 - 05:36 PM

deontologie si audit , sau cel putin asa se aude pe la noi, pe undeva erau si biletel publicate, dar nu mai stiu in ce topic, oricum pe forumul acesta

#338 AnAbEllA

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 109 Postari:

Postat 02 July 2007 - 08:42 PM

Vezi postareaalina79, la Jun 23 2007, 01:59 PM, a spus:

Vezi postareaNanette, la Jun 21 2007, 09:36 PM, a spus:

Dragi experti contabili,
Va rog sa postati in acest topic aspecte din experienta voastra, de la pregatirea pentru examenul de acces (timpul alocat invatarii, greutati intampinate, temeri si aspiratii) si pana la momentul examenului, inclusiv (cum s-a petrecut efectiv: cum ati reactionat la deschiderea subiectelor, care au fost gandurile voastre, ati stiut sau nu, ati copiat sau vi s-a dat voie sa copiati), precum si alte aspecte, pe care doriti sa le relatati. Care au fost schimbarile in viata profesionala pe care le-ati suferit dupa ce ati devenit EC?
Cred ca multi aspiranti pot invata din experienta voastra. Multumim.

Nu va mai stresati cu examenul de acces.. Interesul CECCAR e unul singur: BANII. De aceea au nevoie de cati mai multi membrii care sa cotizeze an de an (cotizatia anuala + 1 curs de perfectionare care e o mare vrajeala 0 utilitate). De aceea rata de promovare e peste 90%, de aceea va vor lasa sa copiati in nestire... Stagiu e o mare porcarie.. copiezi 10-12 referate de unde apuci si le predai la termene... NEAPARAT platesti cotizatiile anuale + cursul... si nu ai nici o treaba... iesi un MARE expert care nu stie sa faca nimic, dar care trebuie sa cotizeze (ca astfel te dau afara) ... deci nu va asteptati ca odata intrati in Ceccar, viata profesionala sa devina roz...furati" meserie de unde puteti si nu va puneti sperante desarte in Ceccar... sper ca nu v-am dezamagit..

Alina draga, nu ne-ai dezamagit pt ca stim cu totii ca nu e chiar asa. Imi pare rau ca trebuie sa-ti spun dar accesul nu este o formalitate. Cred ca nu te-ai uitat cam demulti ani la promovabilitate....90% ahahaaaaaa cand era bunica fata. Nu mai e ce-a fost. Si gandeste-te ca de anul asta examenul consta in 20% grile si restul probleme si teorie. Iar de la anul inteleg ca nu se vor mai da grile deloc. Asa ca cel putin un motiv de stres se gaseste.

#339 piretus

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 02 July 2007 - 09:14 PM

Am mai incercat si aseara, insa nu stiu din ce motiv nu am putut posta. La adresa de mai jos sunt biletele pentru oral de la o serie anterioara.

http://rapidshare.com/files/40452696/subie...-_2006.rar.html

Sper sa avem motiv sa mergem si sambata la exemen. :lostit (13):
Bafta!

#340 oma

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 60 Postari:

Postat 02 July 2007 - 09:44 PM

Vezi postareaNanette, la Jun 21 2007, 09:36 PM, a spus:

Dragi experti contabili,
Va rog sa postati in acest topic aspecte din experienta voastra, de la pregatirea pentru examenul
Cred ca multi aspiranti pot invata din experienta voastra. Multumim.

Eu,din experienta mea pot sa va spun urmatoarele:
- examenul de acces l-am dat la 2-3 luni dupa licenta CIG ASE Buc.
- a fost usor ,pentru ca materia era proaspata.
- am parcurs toate problemele,grilele din cartea de acces, care a fost materialul de baza.
- nu am copiat la examen pentru ca nu a fost cazul; recunosc ca am mai dialogat cu colegii, desi nu am avut acelasi numar.
- in prima zi s-a mai copiat, dar a doua zi nu cred, pentru ca au fost cu ochii pe noi.
- sunt din provincie, am dat in Buc. , si nu au luat toti din orasul meu.
- practica este o formalitate!
- am dat si examenul de aptitudini, de care nu vreau sa vorbesc, din mai multe motive.

Similar Topics Collapse

113 useri citesc topicul

0 membri, 113 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

• Google
Cometa SQL