Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
2007 - examen expert contabil - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 22

Salt la continut

2007 - examen expert contabil

691 replies to this topic

#421 datop

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 29 Postari:

Postat 05 July 2007 - 02:26 PM

Vezi postareaitunde, la Jul 5 2007, 02:45 PM, a spus:

Subscriu la toate parerile.
Dar cine trebuie sa contesteze, cand o va face???????????? Numai lucruri rele am in cap, si serverul nu merge!!!!

Iar atunci cand s-a dat intr-un weekend, atunci cum mama dracului au corectat, contestat si au intrat la oral?????? :lostit (13): :celb (6): :vio (33): :cha (6): :cha (4): :pullhair:

Ai mare dreptate. Acum 3 ani cand am dat examentul pentru contabili autorizati s-a intrat in sala la 8-8.30 - la 11.30 eram prin parc pe la agronomie si la 13-14 intram la oral.
Poate au fost si ei in concediu 2-3 zile si le corecteaza azi pe toate.

#422 ISA

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 369 Postari:

Postat 05 July 2007 - 02:31 PM

Chiar nu le-o fi rusine ????? Isi bat joc de nervii nostri !!!! Cum sa nu fie blocat site-ul ceccar.ro cind din fiecare oras cel putin 500 il acceseaza. Culmea este ca nici la telefon nu se obosesc sa raspunda. Daca ar raspunde le-as zice vreo doua !!! :lostit (13):

" Sansa favorizeaza o minte pregatita "

#423 sim32

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 17 Postari:

Postat 05 July 2007 - 02:35 PM

eu am reusit sa vorbesc la ceccar in floreasca ultima oara azi pe la 12 , si mi-au zis ca ne vedem cu totii sambata la 8.30 la titu maiorescu

[eu am telefonul pe redial si sun in continuu de 2 ore si nu-mi raspunde nimeni.Cred ca ua pus receptorul alaturi.
Nu inteleg de ce nu le afiseaza pe ceccarbuc.ro :lostit (13): :celb (6): :vio (33): :cha (6): :cha (4):

#424 mony23

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1239 Postari:
Postat 05 July 2007 - 02:37 PM

daca au mai fost pe site, postatile in cadrul acestei rubrici pt toti

sau
daca le are cineva rog sa-mi trimita pe urmatoarea adresa:
monstef2001co2003@yahoo.com

ms
Am invatat ca succesul se masoara nu atat prin pozitia pe care cineva a castigat-o in viata cat prin obstacolele pe care el le-a depasit incercand sa invinga.

#425 dimalexia

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 178 Postari:

Postat 05 July 2007 - 02:40 PM

Vezi postareaISA, la Jul 5 2007, 12:31 PM, a spus:

Chiar nu le-o fi rusine ????? Isi bat joc de nervii nostri !!!! Cum sa nu fie blocat site-ul ceccar.ro cind din fiecare oras cel putin 500 il acceseaza. Culmea este ca nici la telefon nu se obosesc sa raspunda. Daca ar raspunde le-as zice vreo doua !!! :celb (6):
asa este........ isi bat joc de noi ... la telefon nu raspund.... site este blocat.... si noi suntem cu nervii la pamant... :lostit (13):

#426 lucian3010

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 13 Postari:

Postat 05 July 2007 - 02:42 PM

conform regulamentului CECCAR (rezultatele trebuie anuntate cu 48 h inaintea examenului oral) ar trebui reprogramata examinarea orala.

#427 datop

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 29 Postari:

Postat 05 July 2007 - 02:44 PM

MAI E UN SFERT DE ORA SI PLEACA ACASA. PROGRAM DE LUCRU 8-16. EU ASA STIAM

:D

EU CRED CA TOATA LUMEA A LUAT.

MA DUC LA O BERE CA ORICUM SITE-UL LOR NU VA MAI MERGE DECAT LA NOAPTE CAND DOARME LUMEA

(SCUZE PT CAPS - MESAJ DE PE MOBIL)

#428 srbn_laura

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 16 Postari:

Postat 05 July 2007 - 02:47 PM

Ce le pasa lor de nervii nostri??!! Daca site-ul nu merge, putem demonstra ca nu au afisat listele cu 48 de ore inainte?" Trebuie sa rezistam eroic"
Bafta tuturor!

#429 itunde

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 13 Postari:

Postat 05 July 2007 - 02:49 PM

Vezi postareaISA, la Jul 5 2007, 03:31 PM, a spus:

Chiar nu le-o fi rusine ????? Isi bat joc de nervii nostri !!!! Cum sa nu fie blocat site-ul ceccar.ro cind din fiecare oras cel putin 500 il acceseaza. Culmea este ca nici la telefon nu se obosesc sa raspunda. Daca ar raspunde le-as zice vreo doua !!! :lostit (13):

rusine sa fie!!! da intra- devar sunt vreo 500/oras experti. si inca 500 la contab autorizati. Luati 10 mil pe cap de locuitor...cat iese.. nici nu intra in calculator cu 16 digiti....(10.000.000.000 :celb (6): :vio (33): :cha (6): :cha (4): pe oras!!!!)
nu au avut oare cu ce sa remunereze corectorii????

#430 urias_27

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 05 July 2007 - 02:59 PM

Vezi postareaitunde, la Jul 5 2007, 03:49 PM, a spus:

Vezi postareaISA, la Jul 5 2007, 03:31 PM, a spus:

rusine sa fie!!! da intra- devar sunt vreo 500/oras experti. si inca 500 la contab autorizati. Luati 10 mil pe cap de locuitor...cat iese.. nici nu intra in calculator cu 16 digiti....(10.000.000.000 :celb (6): :vio (33): :cha (6): :cha (4): pe oras!!!!)
nu au avut oare cu ce sa remunereze corectorii????

Un calcul simplu: din toata tara am fost aproximativ 4700 de candidati x 600 lei (taxa de examen) = ...
Chiar nu au cu sa-si remunereze corectorii!

#431 sim32

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 17 Postari:

Postat 05 July 2007 - 02:59 PM

[si pe formul de la idaco lumea este la fel de revoltata :cha (6): :cha (4): :lostit (13): :celb (6): :vio (33): :pullhair: :laugh: :angry:

#432 irina_ciurla

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 89 Postari:

Postat 05 July 2007 - 03:02 PM

Nu e vorba de corectat, asta s-a terminat demult... ei nu sunt in stare sa centralizeze notele si sa le puna pe site..., poate totusi in seara asta vom dormi...
irina

#433 adrianabilan

Nou

• Members
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 05 July 2007 - 03:04 PM

este deja ora 16 si 5 min. saitul nu merge si noi nu stim nimic

#434 nemrac

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 116 Postari:

Postat 05 July 2007 - 03:10 PM

comunicat bacau
REZULTATELE LA PROBA SCRISA A EXAMENULUI DE APTITUDINI DIN DATA DE 30 IUNIE 2007 VOR FI AFISATE PE SITE-UL www.ceccaro.ro SI PE SITE-UL FILIALEI C.E.C.C.A.R. BACAU PANA LA SFARSITUL ZILEI DE 05 IULIE 2007.

VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE!

mai asteptam ! dar intrebarea care se pune cind e sfirsitul zilei ? :lostit (13):
pina la ora 12 noaptea?

#435 ISA

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 369 Postari:

Postat 05 July 2007 - 03:13 PM

N-are nimeni telefonul lui Toma ? Sa-i dam un mesaj de multumire pt. buna organizare a acestui examen ? Macar daca puneau pe site un anunt, sa-si ceara scuze ca dureaza atit. Asta este sfidare !!!! Pentru asta platim noi atitia bani Ceccar-ului ? Dupa ce ca nu ne apara decit pe hirtie isi mai bat si joc de noi. Nu le pasa de regulament, de nimic !!! Probabil ca sint la o bere la ora asta !!! Sa le stea in git !!!!! :celb (6):

Da, la 12 noaptea !!! nu avem decit sa stam calare pe site-ul lor, asta daca se deschide !!! :lostit (13):

#436 mucho dolor

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 462 Postari:

Postat 05 July 2007 - 03:16 PM

nu mai pot
sunt un pachet de draci
de azi dimineat ma tot uit in zare dupa rezultate si nimic

#437 Sanziana

Nou

• Members
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 05 July 2007 - 03:19 PM

Vezi postareamucho dolor, la Jul 5 2007, 04:16 PM, a spus:

nu mai pot
sunt un pachet de draci
de azi dimineat ma tot uit in zare dupa rezultate si nimic
cica s-au afisat dar nu se deschide site-ul!

#438 mirela 0702

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 920 Postari:

Postat 05 July 2007 - 03:20 PM

.....vorbiti despre subiecte pentru examenul de acces sau examenul de aptitudini???

#439 lucian3010

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 13 Postari:

Postat 05 July 2007 - 03:20 PM

o sa auziti un raspuns de genul: ne cerem scuze, dar din cauza :celb (6): furtunii violente din capitala :lostit (13): nu s-au putut posta pe site, la timp, rezultatele examenului de acces la profesie

#440 ISA

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 369 Postari:

Postat 05 July 2007 - 03:22 PM

Si daca nu exista internet ce faceau .......???

Similar Topics Collapse

114 useri citesc topicul

0 membri, 114 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL