Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
fisa postului - CERERI - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 11

Salt la continut

fisa postului - CERERI

568 replies to this topic

#201 alexa23

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 26 February 2007 - 08:34 PM

As dori si eu o fisa postului AGENT DE PAZA. Adresa mea de e-mail este alexaserena@yahoo.com. Va multumesc.

#202 dominte

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 02 March 2007 - 01:56 AM

buna seara,

am nevoie urgenta de urmatoarele fise de post:

-secretara economic-347307; (am gasit numai secretara "simpla")

-traducator-347118;

-sef santier-121005;

-assistant manager-258102;(am gasit numai asistent director general)

-inginer electronist-214407;

-administrator cumparari-341603;

-consilier juridic-111009;

-gestionar-413101;

-inginer proiectant-214203;

-tehnician service-311305;

-montor aparate aer conditionat-828702

ma poate indruma cineva catre locatia lor... nu le-am gasit pe toate pe forum...

mii de multumiri in avans. :lostit (13): :pullhair: :frusty: :lostit (13): :mf_sleep: :sad (19):

dominte

#203 adee

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 11 Postari:

Postat 21 March 2007 - 10:54 AM

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o fisa a postului pt: DIRECTOR VANZARI DIRECTE?
adriablaga@gmail.com
Va multumesc :pullhair:

Aceasta postare a fost editata de adee: 21 March 2007 - 10:56 AM

#204 D. Adrian

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 21 March 2007 - 12:49 PM

As dori si eu daca se poate fisa postului pentru admnistrator de retea, secretara si casier.

Va multumesc

#205 cosma77

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 22 March 2007 - 11:03 AM

Buna ziua
Va rog daca are cineva FISA POSTULUI pentru ospatar,bucatar,ingrijitor,maistru,economist,muncitor necalificat,ajutor bucatar
Daca este cineva care are aceste fise il rog frumos sa-mi trimita pe mail pst_77@yahoo.com.Am nevoie urgent de ele pentru ca am control.
Va multumesc

Aceasta postare a fost editata de MIKY2010: 25 September 2008 - 03:39 PM

#206 s.marian

Nou

• Members
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 26 March 2007 - 02:53 PM

buna ziua,
am si eu nevoie de fisa postului pentru postul de operator introducere date(operator pc).
deasemenea as dori sa stiu daca aceasta fisa a postului se poate modifica, adica in fisa postului pentru operator calculator sa scrie ca individul respectiv trebuie sa participe la incarcarea/descarcarea masinilor de transport si sa participe la receptia calitativa si cantitativa a produselor.
va multumesc
p.s mail-ul meu este : stan.m.marian@gmail.com

Aceasta postare a fost editata de s.marian: 26 March 2007 - 03:01 PM

#207 Madalira

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 339 Postari:

Postat 27 March 2007 - 02:00 PM

Vezi postareaCorneliu, la May 12 2005, 11:30 AM, a spus:

Cine ma poate ajuta cu Fisa postului pentru o societate de constructii ?
M-ar interesa urmatoarele meserii : zidar, dulgher, fierar - betonist, gestionar, conducator auto, instalator (termic, sanitar), izolator, lacatus, sudor (electric si autogen), macaragiu, inginer constructor si economist, precum si fisa postului pentru muncitor intretinere (femei de serviciu).
Cu mii de multumiri celor care ma ajuta, astept raspunsuri la adresa :
tibu_corneliu@yahoo.com
Se poate sa primesc si eu aceste fise a postului la madalira@yahoo.com
Cu mii de multumiri!
"Azi nu mai vreau sa lucrez."

#208 mikka

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 27 March 2007 - 04:00 PM

Ma poate ajuta cu un model de fisa pentru responsabil tehnic de executie lucrari( inginer constructii hidrotecnice)? Adresa mea de email : mcf_fio@yahoo.com.Va multumesc mult!

#209 GigiSprite

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 02 April 2007 - 12:02 PM

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu fisele de post pentru urmatoarele meserii :
- dulgher
- fierar betonist
- zidar
- inginer constructor pe santier
- lacatus mecanic

Adresa mea de e-mail este : catalinparlea@gmail.com

Multumesc anticipat pentru ajutor

#210 danutz22

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 05 April 2007 - 01:31 PM

Buna ziua , as dori si eu o fisa a postului pt muncitor necalificat si tehnician electrician.
Multumesc. :pullhair:

#211 lumina

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 06 April 2007 - 09:33 AM

va rog frumos, am si eu nevoie de fisa postului ing constructor, dulgher, zugrav, muncitor necal ctii, adresa mea e luminai02@yahoo.com

#212 adic95

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 12 April 2007 - 11:35 AM

Buna ziua,
Am cautat pe tot forumul dar nu am gasit fisa postului pentru administrator retea calculatoare.
Daca ma poate ajuta cineva.......... adic95@yahoo.com

Multumesc.

#213 gabrielagrigoras

Nou

• Members
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 12 April 2007 - 06:37 PM

buna ziua tuturor,

am cautat peste tot in acest topic - vreau o fisa a postului pentru 'lacatus mecanic'.
daca poate sa ma ajute cineva adresa mea de mail este gabrielagrigoras@yahoo.com.
multumesc
gabi

#214 dorusirb

Nou

• Members
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 13 April 2007 - 06:52 PM

Buna seara tuturor,ma poate ajuta cineva cu fisa postului pt. inginer topograf (geodez) si muncitor topograf.Multumesc anticipat dorusirb@gmail.com

#215 rovine

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 17 April 2007 - 06:43 AM

Buna dimineata tuturor.

Va rog, daca aveti, sa postati o fisa a postului pentru "Director Adjunct Societate Comerciala (121005)", pe topicul special amenajat: http://www.conta.ro/forum/index.php?showto...tului&st=40 sau aici.

Multumesc anticipat si toate cele bune.

#216 Cristianul

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 17 April 2007 - 10:53 PM

Buna ziua as dori daca se poate sa primesc fisa postului pentru functia de regizor emisie .Multumesc anticipat

cristianul_81@yahoo.com

#217 Mase_draq

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 21 April 2007 - 12:03 AM

Buna ziua , as dori si eu un model de fisa postului pt muncitor necalificat, fierar, zidar, tamplar, etc alte functii legate de firmele de constructii.. Am mare mare nevoie de ele.. Pls Help.. mase_draq@yahoo.com :pullhair:

#218 klumea_blondy

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 23 April 2007 - 10:22 AM

as dori si eu fisa postului pt barman,ospatar,bucatar,ajutor de bucatar,pizzar si femeie de servici.adresa mea de mail este klumea_blondy@yahoo.com.
va multumesc anticipat1

#219 nutzu

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 29 April 2007 - 09:22 PM

ma poate ajuta si pe mine cineva cu cateva fise de post pe functiile : Merceolog, Director Adjunct si Coordonator Auto ( Sef de coloana ) ... Multumesc Frumos ...cine ma poate ajuta ..poate da un email pe fricosu007j@yahoo.com ... multumesc anticipat

#220 cr1st1na

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 295 Postari:

Postat 05 May 2007 - 02:21 PM

Va rog din suflet sa ma ajutat cu niste modele de fisa postului ptr: zidar, dulgher, mozaicar, lacatus. Multumesc anticipat!

Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL