Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Registrul de evidenta a Salariatilor in format electronic - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut


- - - - -

Registrul de evidenta a Salariatilor in format electronic

21 replies to this topic

#1 ana c

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 405 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:Cluj

Postat 26 July 2006 - 10:43 AM

De la 1 septembrie intra in vigoarea Hotarirea 161/3-Feb-2006 ce se refera la Registrul Salariatilor. In aceasta hotarire scrie negru pe alb ca se pune la dispozitia angajatorilor o aplicatie informatica in acest sens.

Stie cineva ceva despre aceasta aplicatie?
Sau trebuie sa asteptam pina in ultima zi... :P



#2 SERBAN MARIANA

    Membru activ

  • Members
  • PipPipPip
  • 789 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:BUCURESTI

Postat 26 July 2006 - 11:09 AM

nu a aparut programul , mai asteptam :rolleyes:

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 16 October 2008 - 12:56 AM

RIANA784


Treburile ce se pot indeplini cu blandete niciodata nu dau gres



#3 ana c

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 405 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:Cluj

Postat 26 July 2006 - 11:37 AM

Mai am o intrebare. (Din textul legii nu rezulta clar!)

(1)Angajatorii au obligația de a transmite registrul în formă electronică la inspectoratul teritorial de muncă în a cărui rază teritorială își au sediul sau domiciliul, după caz, în termen de 20 de zile de la data angajării primului salariat.
(2)Angajatorii care la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri au încadrat personal cu contract individual de muncă sunt obligați să transmită inspectoratului teritorial de muncă în a cărui rază teritorială își au sediul sau domiciliul, după caz, registrul în formă electronică, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.
(3)După îndeplinirea obligației prevăzute la alin. (1) și (2), angajatorii vor transmite registrul la inspectoratul teritorial de muncă în a cărui rază teritorială își au sediul sau domiciliul, numai în cazul în care intervin modificări ale elementelor prevăzute la art. 3 alin. (2).
(4)Registrul se transmite la inspectoratul teritorial de muncă în a cărui rază teritorială își are sediul sau domiciliul angajatorul, în cazurile menționate la alin. (3), în termen de 5 zile de la data la care au intervenit modificări ale elementelor prevăzute la art. 3 alin. (2).

Eu inteleg astfel:
1.Prima data avem 30 de zile pentru a comunica Situatia initiala, respectiv 20 de zile de la angajarea primului salariat.
2.Dupa asta trimitem registrul NUMAI DACA AVEM MODIFICARI!

INTREBARI:

1. Trimit numai modificarile? (Intrari, iesiri... alte modificari) sau trimit de fiecare data tot registrul actualizat?
2. Presupunind ca am miscari in fiecare zi, atunci va trebui sa transmitem acest registru din 5 in 5 zile?



#4 Sakura

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 242 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 01 August 2006 - 05:04 PM

Am citit azi in ziar ca s-a prelungit termenul de la 1 septembrie 2006 la 1 ianuarie 2007 pentru ca intampina dificultati cu softul. Stie cineva daca a aparut ceva oficial?



#5 SERBAN MARIANA

    Membru activ

  • Members
  • PipPipPip
  • 789 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:BUCURESTI

Postat 02 August 2006 - 08:22 AM

Vezi postareaana c, la Jul 26 2006, 09:37 AM, a spus:

INTREBARI:

1. Trimit numai modificarile? (Intrari, iesiri... alte modificari) sau trimit de fiecare data tot registrul actualizat?
2. Presupunind ca am miscari in fiecare zi, atunci va trebui sa transmitem acest registru din 5 in 5 zile?
-trimiti numai modificarile in termen de 5 zile , daca ai mai multe modificari cum am eu la o soc de constructii faci trimitere datedin 5 in 5 zile.

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 01 September 2008 - 03:50 PM

RIANA784


Treburile ce se pot indeplini cu blandete niciodata nu dau gres



#6 ana c

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 405 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:Cluj

Postat 02 August 2006 - 11:48 AM

-trimiti numai modificarile in termen de 5 zile , daca ai mai multe modificari cum am eu la o soc de constructii faci trimitere datedin 5 in 5 zile.
[/quote]


Multumesc mult, Mariana!

Aceasta postare a fost editata de ana c: 02 August 2006 - 11:49 AM




#7 alexandruix

    Nou

  • Members
  • Pip
  • 9 Postari:
  • Gender:Male
  • Location:pitesti

Postat 02 August 2006 - 10:38 PM

Dupa cum vedeti exista un proiect in acest sens. Documentul este preluat din site-ul oficial al MMPS.Puteti sa faceti comentarii...Propuneti 2020.... :ph34r:

Fisiere atasate


Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 01 September 2008 - 03:51 PM




#8 dana_adm

    Nou

  • Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 01 October 2007 - 08:50 PM

cum se pot recupera datele introduse anterior in revisal ..dupa o formatare a pc ului..in afara de a fi introduse din nou...posibilitate de download de pe site sau ceva de genul asta?..



#9 ana daniela

    Nou

  • Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 20 January 2008 - 10:52 PM

nu se poate recupera baza de date de pe site. trebuie introduse din nou toate datele. si eu am avut o problema cu calculatorul, dar am avut un It-st bun si a reusit sa-mi salveze baza de date la revisal. daca ai baza de date salvata , poti s-o copiezi in programul download-at de pe net.

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 10 July 2008 - 11:24 PM




#10 creatza20

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 14 Postari:

Postat 21 May 2008 - 11:42 AM

va rog ajutati-ma.stiu k registru de evid a salariatilor se depune electronic dar se mai cumpara de la itm si se completeaza? :thumbup:



#11 ramoramo76

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 55 Postari:

Postat 21 May 2008 - 02:02 PM

NU SE MAI CUMPARA CI IL TRIMITI DOAR IN FORMAT ELECTRONIC REVISALUL

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 30 August 2008 - 06:40 PM
citare mesaj anterior




#12 creatza20

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 14 Postari:

Postat 21 May 2008 - 03:12 PM

:thumbup:

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 30 August 2008 - 06:41 PM
citare mesaje anterioare




#13 grozutza

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 14 Postari:

Postat 14 October 2008 - 03:27 PM

:thumbup:
trebuie sa operez o modificare de CIM in revisal intrucat se schimba functia din secretara in notar stagiar si nu gasesc functia de notar stagiar in COR (nici in lista COR din programul revisal).
Ce fac? Ajutati-ma va rog !



#14 naiman_a

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 182 Postari:
  • Gender:Male
  • Location:TULCEA
  • Interests:afaceri

Postat 15 October 2008 - 06:09 PM

Vezi postareaana daniela, la Jan 20 2008, 11:52 PM, a spus:

nu se poate recupera baza de date de pe site. trebuie introduse din nou toate datele. si eu am avut o problema cu calculatorul, dar am avut un It-st bun si a reusit sa-mi salveze baza de date la revisal. daca ai baza de date salvata , poti s-o copiezi in programul download-at de pe net.


poti sa ma ajuti si pe mine ? Care sunt pasii recuperarii bazei de date, doresc sa mut programul .(o societate de pe un calculator A pe altul B) pe calculatorul B care vreau sa mut am alte societati care nu sunt in primul calculator A.
Multumesc
O zi buna!

Doua lucruri se platesc pe lumea asta : Prostia si domnia
naiman_a@yahoo.com



#15 petrisor

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 56 Postari:
  • Gender:Male

Postat 15 October 2008 - 07:45 PM

Daca nu cauti... [url="http://www.conta.ro/forum/index.php?s=&showtopic=19595&view=findpost&p=175206"]
E vorba de topicul 'registrul de evidenta a salariatilor' postul 949

Aceasta postare a fost editata de petrisor: 15 October 2008 - 07:49 PM




#16 jorjiana

    Nou

  • Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 10 December 2008 - 04:53 PM

mai trebuie sa avem la firma registru de evidenta angajati? din cate am auzit s-a zis ca nu mai este nevoie de acest registru deoarece evidenta angajatilor se tine online. daca este nevoie de registru poate sa-mi spuna careva de unde se ia acest registru

Aceasta postare a fost editata de jorjiana: 10 December 2008 - 04:56 PM




#17 madalinab

    Membru activ

  • Members
  • PipPipPip
  • 1727 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 10 December 2008 - 06:39 PM

Draga Jorjiana, dar de legislatie ai auzit? Sau de cautare in forum?

Exista deja topic deschis pentru nelamurirea ta, exista si informatii postate, suficient de clare si, de ce nu, poti accesa pagina ITM-ului si gasesti ceea ce-ti trebuie.
Cu putina bunavointa se rezolva toate, dar trebuie sa vina si din partea ta nu numai de la altii.

Te rog sa mai citesti Regulamentul forumului si sa incerci sa-l respecti pentru ca altfel vei primi sanctiune.
Multumesc pt. intelegere.

Topic unit cu cel existent.

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 10 December 2008 - 06:40 PM

Madalina



#18 mary2009

    Nou

  • Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 01 April 2009 - 09:17 AM

Buna ziua. Legat de modificarile care se pot face in Revisal-ul transmis online am o intrebare-suspendarea contractelor si revenirile din suspendare cum se trec?va intreb deoarece nu am gasit in formatul Revisalului un asemenea camp. Va multumesc.



#19 myrelutza

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 130 Postari:

Postat 01 April 2009 - 10:51 AM

Suspendarea nu se opereaza in revisal, duceti doar actele aditionale la itm



#20 cezi

    Nou

  • Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 08 April 2009 - 11:09 AM

Buna am si eu o nelamurire, sper sa ma poata ajuta cineva.

Pana saptamana trecuta am tot depus registrul la ITM. Iar de saptamana asta am primit si eu o paola functionala.
Problema e ca desi am nr. de inregistrare pentru preluare dat de ITM pentru fiecare depunere nu imi apar toate in raportul de preluari.

Stie cineva cum se poate remedia aceasta problema :aggressive:






Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL