Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
698=4418 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

698=4418

5 replies to this topic

#1 KATA

Nou

• Members
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 08 August 2006 - 10:42 AM

Salut!
Pe anul 2005 s-a calculat gresit impozit pe venit micro(in loc de 3% s-a aplicat 1.5%),acum trebuie sa reglez situatia
Va intreb : e corect daca fac
698=4418 -diferenta datorata pe tot anul 2005
sau exista si alta solutie?
multumesc anticipat!

#2 madalinab

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1733 Postari:

Postat 08 August 2006 - 11:08 AM

Vezi postareaKATA, la Aug 8 2006, 11:42 AM, a spus:

Va intreb : e corect daca fac
698=4418 -diferenta datorata pe tot anul 2005

fiind o cheltuiala a anului anterior corect este 117 si nu 698. sa ai vedere si rectificative la decl 100...

Madalina

#3 KATA

Nou

• Members
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 08 August 2006 - 03:54 PM

Multumesc,de rectificative stiam,insa m-ai surprins un pic cu operatiunea asta,dar daca tu stii ca asa e corect?!-ai avut caz asemanator?
Si pot sa fac la orice inchidere de luna sau la sfarsitul anului?(117=4418)

#4 Septimiu

Peter Pan

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4882 Postari:
  • Interests:Nici unu - am o lene de ma doare !!!

Postat 08 August 2006 - 04:11 PM

citeste directivele europene, acolo scrie ca orice corectarea a cheltuielilor si a veniturilor din ani precedenti se face cu ajutorul rezultatului reportat

#5 madalinab

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1733 Postari:

Postat 08 August 2006 - 11:55 PM

operatiunea o inregistrezi in ctb atunci cand ai constatat eroarea...rectificativele se depun concomitent(aceeasi data) sau ulterior inregistrarii in ctb
nu are relevanta faptul ca eu am avut sau nu un caz asemanator...dupa cum septimiu a subliniat - asa spun directivele, asa procedam.
spor la lucru...
Madalina

#6 KATA

Nou

• Members
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 09 August 2006 - 12:14 PM

Vezi postareamadalinab, la Aug 9 2006, 12:55 AM, a spus:

operatiunea o inregistrezi in ctb atunci cand ai constatat eroarea...rectificativele se depun concomitent(aceeasi data) sau ulterior inregistrarii in ctb
nu are relevanta faptul ca eu am avut sau nu un caz asemanator...dupa cum septimiu a subliniat - asa spun directivele, asa procedam.
spor la lucru...
Multumesc pentru raspunsuri! :rolleyes:

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL