Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
cine semneaza declaratiile? - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

cine semneaza declaratiile?

8 replies to this topic

#1 tia

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 10 Postari:

Postat 24 October 2006 - 09:13 PM

Sint pe cale sa semnez un contract cu o firma de contabilitate si am o nelamurire. Firma mea depune 300 si 100, iar contabilul se angajeaza prin contract sa le intocmeasca. Cine semneaza si stampileaza declaratiile - contabilul angajat sau eu, ca administrator (client)? Are importanta (vis a vis de raspundere sau alte aspecte)? Acest aspect se trece in contract?

va multumesc anticipat si scuzati intrebarea de incepatori...

#2 DR

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 639 Postari:

Postat 24 October 2006 - 09:32 PM

Firma de contabilitate le intocmeste si le semneaza, iar stampila o pune angajatorul( clientul ).

#3 aikido

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 224 Postari:

Postat 25 October 2006 - 09:44 AM

Pai prin contract nu specificati ca raspunderea pentru corectitudinea declaratiilor/rapoartelor etc apartine firmei de ctb care le intocmeste?
Desi pe majoritatea declaratiilor (cel putin astea de CAS, FNUASS) scrie reprezentant legal (iar aici ar cam trebui sa semneze administratorul sau o persoana imputernicita de el).....
A fine is a tax for doing wrong. A tax is a fine for doing well.

#4 oti71

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 166 Postari:

Postat 25 October 2006 - 02:08 PM

Tocmai , pentru ca pe unele scrie reprezentant legal, eu am cerut o imputernicire din partea administratorilor ca pot semna aceste declaratii.Nu se stie niciodata...

#5 julia607

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 414 Postari:

Postat 25 October 2006 - 06:56 PM

La noi (timis) la Adm fin nu ia declaratiile daca nu-s semnate de director/ administrator/ asociat unic. Pt alta semnatura trebuie sa atasezi imputernicire notariala.
Julia S

#6 Sakura

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 242 Postari:

Postat 25 October 2006 - 07:33 PM

Vezi postareajulia607, la Oct 25 2006, 07:56 PM, a spus:

La noi (timis) la Adm fin nu ia declaratiile daca nu-s semnate de director/ administrator/ asociat unic. Pt alta semnatura trebuie sa atasezi imputernicire notariala.
Nu au cum sa stie care e semnatura directorului, doar nu au specimen de semnatura...Ideea e sa treci acolo numele directorului si ai scapat de grija(majoritatea vor sa fie acolo directorul sau administratorul). In caz ca nu sunt de gasit, treceti numele lor si semnati cu "/". Stiu ca nu e prea ortodox, dar uneori mai merge si asa...

Aceasta postare a fost editata de Sakura: 25 October 2006 - 07:34 PM

#7 GAMA

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 675 Postari:
  • Interests:Dialogul este cea mai buna cale de a ajunge mai repede la solutii pozitive

Postat 25 October 2006 - 10:23 PM

Vezi postareajulia607, la Oct 25 2006, 07:56 PM, a spus:

hai sa fim seriosi,cate declaratii sunt semnate intr-adevar de administrator? parca cxei de la finante au specimenele de semnatura,ca sa verifica daca a semnat sau nu administratorul...

#8 julia607

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 414 Postari:

Postat 26 October 2006 - 12:19 AM

De acord cu specimenele.. dar la noi cer sa fie trecut numele administratorului, ca d-aia-i reprezentant legal. Nu contabilul angajat sau firma de conta. Acum cu a cui mana semeaza reprezentantul.. asta-i alta poveste.
Julia S

#9 GAMA

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 675 Postari:
  • Interests:Dialogul este cea mai buna cale de a ajunge mai repede la solutii pozitive

Postat 26 October 2006 - 11:30 PM

Vezi postareajulia607, la Oct 26 2006, 01:19 AM, a spus:

De acord cu specimenele.. dar la noi cer sa fie trecut numele administratorului, ca d-aia-i reprezentant legal. Nu contabilul angajat sau firma de conta. Acum cu a cui mana semeaza reprezentantul.. asta-i alta poveste.
Pai vezi? :ok:

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL