Postat 20 December 2006 - 03:10 PM
Pot sa spun eu ca nu stiu sa fac retetele?
Ma poti ajuta si pe mine, te rog? Am preluat contabilitatea la un restaurant, pana acum nu s-a lucrat cu 301, ci direct pe 371 (era tare tipa!). Nici eu nu stiu prea bine, dar macar m-a dus capul ca morcovii, cartofii si celelalte nu sunt marfuri, ci materii prime. Pt. ca oamenii nici nu stiau ce-i ala retetar(ca le-am cerut), in prima luna am descarcat gestiunea de mat prime a.i. sa-mi dea stocul final (a facut inventar la sfarsitul lunii). Nu am mai lucrat insa cu 345 si 711, dar ma gandesc ca 711 nu trebuie sa aiba sold, pt ca produsele finite se prepara in functie de ce comanda clientul...
Ma poti lamuri si pe mine, te rog? Pot eu sa fac retetarele, sau trebuie sa i le cer bucatarului?
Si cu 345 si 711, cum fac?
Multumesc frumos.
irina