Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
descarcare gestiune la restaurante - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

descarcare gestiune la restaurante

2 replies to this topic

#1 carry

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 11 Postari:

Postat 05 December 2006 - 01:12 PM

Buna!
Am nevoie de cateva informatii despre contabilitatea la restaurante.
Cum se descarca gestiunea bucatarie si gestiunea bar?Bucataria trebuie descarcata neaparat pe retetare?nu se poate si alfel?Ma poate ajuta cineva cu o monografie contabila? carmenn31@yahoo.com. Multumesc mult!

#2 katya

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 15 December 2006 - 03:59 PM

Vezi postareacarry, la Dec 5 2006, 03:12 PM, a spus:

Buna!
Am nevoie de cateva informatii despre contabilitatea la restaurante.
Cum se descarca gestiunea bucatarie si gestiunea bar?Bucataria trebuie descarcata neaparat pe retetare?nu se poate si alfel?Ma poate ajuta cineva cu o monografie contabila? carmenn31@yahoo.com. Multumesc mult!
deci
la bucatarie: pentru fiecare fel de mancare/kg sau 100g de produs finit trebuie sa spui ce contine, ca si materie prime, adica sa faci reteta. faci bon de consum pentru materia prima.
la bar: daca ai o sticla de alcool, dar tu ai pretul la bar/ 50ml, faci asa:
o sticla=500ml=100 ron
pret la bar 10ron/30ml
o sticla=500/30*10=166.66 ron
daca nu stii sa faci reteta sa imi spui, eu am lucrat la o firma de catering

#3 irina_ciurla

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 89 Postari:

Postat 20 December 2006 - 03:10 PM

Pot sa spun eu ca nu stiu sa fac retetele?

Ma poti ajuta si pe mine, te rog? Am preluat contabilitatea la un restaurant, pana acum nu s-a lucrat cu 301, ci direct pe 371 (era tare tipa!). Nici eu nu stiu prea bine, dar macar m-a dus capul ca morcovii, cartofii si celelalte nu sunt marfuri, ci materii prime. Pt. ca oamenii nici nu stiau ce-i ala retetar(ca le-am cerut), in prima luna am descarcat gestiunea de mat prime a.i. sa-mi dea stocul final (a facut inventar la sfarsitul lunii). Nu am mai lucrat insa cu 345 si 711, dar ma gandesc ca 711 nu trebuie sa aiba sold, pt ca produsele finite se prepara in functie de ce comanda clientul...
Ma poti lamuri si pe mine, te rog? Pot eu sa fac retetarele, sau trebuie sa i le cer bucatarului?
Si cu 345 si 711, cum fac?

Multumesc frumos.
irina

Similar Topics Collapse

3 useri citesc topicul

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL