" urmaresti gestiunea ca atare a acestor formulare si vrei sa ai un control asupra celor care le folosesc vei face Bon consum pe carnete si vei scrie pe coperta ca numar intern inceputul si sfarsitul carnetului, cel care-l utilizeaza completand la rand numarul care urmeaza
daca formularele vechi de facturi le-ai dat in consum in 2006 e bine sa revezi consumul readucand cele nefolosite in stoc, pentru a avea ce consuma in 2007"
Mi se pare normal ca facturilor pe care le ai in stoc sa le emiti in continuare bon de consum, cred ca la asta te referi, iar de numerotat sa le numerotezi conform seriilor si numerelor alese de tine.
Am inteles bine?
[/quote]
da e bine, eu spuneam ca daca firma e mica nu e nevoie neaparat de a face bon de consum la fiecare factura ce o consum ci poti sa scoti mai multe odata, pe cand daca ai mai multe persoane desemnate sa intocmeasca facturi, vei face bon fiecaruia ca sa urmaresti folosirea lor.
oricum sa nu uitam ca semestrial toate facturile emise se vor comunica in format electronic la finante sub forma unui tabel, probabil va aparea si un program informatic.