autorizatie de functionare pt. cafenele, baruri ,restaurante
Postat 28 January 2007 - 10:19 AM
Postat 29 January 2007 - 07:17 AM
Postat 29 January 2007 - 10:42 AM
florika, la Jan 29 2007, 07:17 AM, a spus:
Aceasta postare a fost editata de violetam: 29 January 2007 - 10:44 AM
Postat 29 January 2007 - 01:53 PM
ART. 268
Taxa pentru eliberarea autorizațiilor pentru a desfășura o activitate economică și a altor autorizații similare
(5) Comercianții a căror activitate se desfășoară potrivit Clasificării activităților din economia națională - CAEN, aprobată prin Hotărârea Guvernului nr. 656/1997, cu modificările ulterioare, în clasa 5530 - restaurante și 5540 - baruri, datorează bugetului local al comunei, orașului sau municipiului, după caz, în a cărui rază administrativ teritorială se află amplasată unitatea sau standul de comercializare, o taxă pentru eliberarea/vizarea anuală a autorizației privind desfășurarea activității de alimentație publică, stabilită de către consiliile locale în sumă de până la 3.000 lei. La nivelul municipiului București, această taxă se stabilește de către Consiliul General al Municipiului București și se face venit la bugetul local al sectorului în a cărui rază teritorială se află amplasată unitatea sau standul de comercializare.
(6) Autorizația privind desfășurarea activității de alimentație publică, în cazul în care comerciantul îndeplinește condițiile prevăzute de lege, se emite de către primarul în a cărui rază de competență se află amplasată unitatea sau standul de comercializare.
Similar Topics
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi