Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Reclamatie - Program de facturare - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 2

Salt la continut

Reclamatie - Program de facturare

22 replies to this topic

#21 Neouber

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 62 Postari:

Postat 07 February 2007 - 12:29 PM

Ca sa dau si eu cu rezultatul racelii in iahnie....publicitate sau nu cred ca suntem destul de inteligenti cu totii ca sa putem distinge lucrurile mascate de cele pe fata...prezentarea unor programe de useri nu mi se pare reclama..eu insumi am avut multe remarci pe tema programului care a starnit chestia asta, remarci zic eu obiective....il folosesc in prezent, si sunt multumit..ASTA NU E RECLAMA, daca maine nu functioneza cum trebuie , ANUNT FARA REZERVE chestia asta, chiar am avut cateva remarci ce s-ar putea considera negative la adresa programului...de ce nu putem fi lasati sa decidem singuri daca ne place ceva sau nu..pentru faptul ce pe HOMEPAGE apare CIEL....si ca el plateste reclama ..bravo lui....asta e inceputul..o sa ajungem sa cenzuram modele de decizii si declaratii postate de noi pentru ca fac reclama la Office sau pentru mai stiu eu ce..parerea mea....HAI SA GINDIM LIBER :lostit (13):
Daca intelegi mai mult de 20 % din ceea ce spun inseamna ca m-am exprimat gresit

#22 LUCK33RO

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1059 Postari:

Postat 07 February 2007 - 07:52 PM

Tu intelegi notiunea de reclama si reclama ascunsa? Nu poti sa-ti promovezi produsul pe un site sau forum fara acordul proprietarului. Asta e o afacere pana la urma din care se scot bani buni! Daca Kovacs vrea sa scoata bani pe program respectiv poate sa-si promoveze gratuit produsul pe site-ul lui...nu-l impiedica nimeni! Daca vrea sa-l promoveze pe site-ul altuia trebuie sa se supuna regulamentului din acel loc. E f. simplu!

Silencio Stampa!... ptr. delatii avem ID mess in profil!

#23 Neouber

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 62 Postari:

Postat 10 February 2007 - 04:05 PM

Am perceput... e ca voi, am reactionat pentru ca timp de vreo 2 saptamani daca nu si mai bine, nimeni nu a fost curios de aspectuil asta,..sau doar atunci s-a inceput promovarea variantei pe bani?..., iar apoi au disparut mesajele la greu..a fost asa o chestie care a parut din exterior total ciudata
Daca intelegi mai mult de 20 % din ceea ce spun inseamna ca m-am exprimat gresit

Similar Topics Collapse

7 useri citesc topicul

0 membri, 7 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL