Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
F.F Urgent - accize si declararea lor - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

F.F Urgent - accize si declararea lor

• Nu puteti replica pe acest topic
No replies to this topic

#1 emilia.radu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 16 Postari:

Postat 23 March 2007 - 07:34 PM

Am un control de la Admin Financiara. Am fost si sunt platitor de accize, doar in vama, ca importator.
Am depus anual Decont privind accizele (decl 120).
Inspectorii imi solicita declaratiile lunare pt accizele platite in vama.
In 2002, am depus cateva declaratii de accize aferente importurilor si, la o verificare a fisei de contribuabil, am constatat ca mi-au fost calculate dobanzi si penalitati de intarziere care, ulterior au fost scazute de Admin Fin, nefiind datorate.
De ce trebuie sa declar lunar o obligatie de plata catre Admin Fin, cand, plata acesteia se face doar in vama, iar in fisa mea de contribuabil, platile mele nu se regasesc ??!...

Ca sa alerg pe urma sa mi se faca borderouri de scadere??? Asta e circuitul pentru declarare accize la importator? Declar ca datorez si apoi sa-mi scada sumele la cererea mea?

• Nu puteti replica pe acest topic

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL