Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
examen acces 2008 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 10

Salt la continut

examen acces 2008

266 replies to this topic

#181 marra_2000

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 508 Postari:

Postat 21 August 2008 - 09:22 PM

cred ca tine de conexiune, eu le-am descarcat fara nicio problema....

#182 catavasilescu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 23 August 2008 - 07:41 PM

Vezi postareaNicoleta_Z, la Aug 8 2008, 09:52 PM, a spus:

Am reusit sa adun raspunsurile la evaluare.Le atasez acestui mesaj.Doar ca nu am gasit in nici un curs raspunsul la ultima intrebare, nr.73!Poate ne ajuta altcineva! :frusty:
Buna!
Mi se par cam diferite informatiile din sursele de studiu.
De exemplu postez atasament cu ce a mai fost dat pe acest site pentru Evaluare.
Raspunsurile din acest mail comparate cu cele din fisierul atasat, mi se par diferite.
Nu stiu din ce sursa sa invat.
Va rog sa-mi dati un sfat.
Salutari!

#183 studenta IV

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 185 Postari:

Postat 23 August 2008 - 10:59 PM

[/quote]
Are cineva cartea : Introducere in expertiza contabila a lui Florea(bibliografia nr.4 de la expertiza contabila)? sau ati gasit raspunsurile la expertiza la prb.:53, 54, 58-65?
Va rog sa mi le trimiteti pe mail.
Multumesc si spor la invatat :wink:

#184 raluka76

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 29 Postari:

Postat 24 August 2008 - 11:04 AM

Ai celelalte raspunsuri la expertiza? Nu ni le trimiti si noua pls. Mersi

#185 studenta IV

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 185 Postari:

Postat 24 August 2008 - 12:49 PM

Vezi postarearaluka76, la Aug 24 2008, 11:04 AM, a spus:

Am notat doar pe carte paginile din standard care sunt corespunzatoare intrebarilor.

#186 raluka76

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 29 Postari:

Postat 24 August 2008 - 12:54 PM

Vezi postareastudenta IV, la Aug 24 2008, 01:49 PM, a spus:

Vezi postarearaluka76, la Aug 24 2008, 11:04 AM, a spus:

Am notat doar pe carte paginile din standard care sunt corespunzatoare intrebarilor.

ne-ar fi de folos si acelea daca nu e prea mare deranjul.. intre timp incerc sa caut si eu celelalte raspunsuri .. drept sa spun nu am ajuns inca la expertiza .. ma lupt cu dreptul acum .. unde se pare ca totul se invarte in jurul legii31 si 85.... daca nu resusesc sa gasesc pe net raspunsurile la expertiza voi face o vizita la biblioteca ... mersi inca o data .. mai vb ... si spor mare

#187 studenta IV

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 185 Postari:

Postat 24 August 2008 - 01:01 PM

ne-ar fi de folos si acelea daca nu e prea mare deranjul.. intre timp incerc sa caut si eu celelalte raspunsuri .. drept sa spun nu am ajuns inca la expertiza .. ma lupt cu dreptul acum .. unde se pare ca totul se invarte in jurul legii31 si 85.... daca nu resusesc sa gasesc pe net raspunsurile la expertiza voi face o vizita la biblioteca ... mersi inca o data .. mai vb ... si spor mare
[/quote]
Incerc la noapte, poate facem schimb de raspunsuri.

#188 raluka76

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 29 Postari:

Postat 24 August 2008 - 02:31 PM

Vezi postareastudenta IV, la Aug 24 2008, 02:01 PM, a spus:

Incerc la noapte, poate facem schimb de raspunsuri.

nu am gasit nimic pe net.. va trebui sa ma duc in biblioteca .. am gasit acolo o carte din 2005... ma duc saptamana viitoare sa vad ce si cum.. mai vb ... spor mare

#189 studenta IV

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 185 Postari:

Postat 25 August 2008 - 08:32 PM

Ai celelalte raspunsuri la expertiza? Nu ni le trimiti si noua pls. Mersi[/quote]
[/quote]
Atasez paginile corespunzatoare raspunsurilorl a expertiza. Astept in continuare raspunsurile la intrebarile lipsa din partea voastra.Aveti raspunsuri la: conta(toate), fiscalitate(de la 101 in sus) si drept(de la 190 in sus) ? Va rog sa mi le trimiteti pe mail.
Spor la invatat! :frusty:

#190 Nemesis

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 158 Postari:

Postat 25 August 2008 - 10:24 PM

m-am apucat la drept dar,merge destul de greu :frusty:

#191 Nemesis

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 158 Postari:

Postat 26 August 2008 - 12:00 AM

si dupa ce ca merge destul de greu am deschis fisierul cu legea neactualizata :frusty:
de exemplu la problema 192 la Drept - Consiliul de Administratie a hotarat infiintarea unor sedii secundara ale societatii si intrebarea este-daca aceasta hotarare este legala? in versiune legii vechi la Art.114.ali.1-scria ca Da ,in versiunea noua a legii spune ca NU.
Asa ca ,atentie celor care fac ca mine :thumbup: .

#192 panseluta

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 26 August 2008 - 07:43 AM

salut,
eu sunt Carmen si m-am hotarit sa dau si eu anul examenul de acces la ceccar.
dar m-am apucat de rezolvat problemele la conta .Daca aveti ceva sfaturi adresa mea de mail este vochita_carmen@yahoo.com.

O zi buna tututror

PANSELUTA :frusty:

#193 17LORY

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 26 August 2008 - 08:17 AM

Draga studenta, nu stiu pe ce site ai postat raspunsurile la expertiza, poate imi dai si mie niste indicii
Multumesc mult
Inca nu m-am hotarat, dar poate incerc si eu anul acesta

#194 betsaida

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 92 Postari:

Postat 02 September 2008 - 05:01 PM

Bine v-am regasit dragilor! :frusty: Cum stati cu invatatul mai aveti putere ca eu parca sunt sleita de orice vlaga. Dar lasand vaicareala la o parte ma bucur ca s-a redeschis forumul ca macar asa mai vad ca si alti isi petrec vara studiind pentru examen si nu numai eu. Trecand peste partea introductiva o sa va rog sa va uitati peste problema 172 de la contabilitate punctul d. Avand in vedere ca se specifica ca transportul este facut de catre o firma specializata si nu de catre firma de la care s-a achizitionat autoturismul nu trebuia facuta inregistrarea prin 624 si 401 cu TVA aferent?

#195 sebi85

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 02 September 2008 - 05:43 PM

Am raspunsurile la Doctrina dar nu le pot uploda fiindca dimensiunea maxima a fisierelul este 100K la mine. De ce nu pot uploda fisiere mai mari?

Problemele nerezolvate de la conta 2008 nu le are nimeni?

Apropo, problemele de Contabilitate de gestiune unde sunt ca eu nu le-am gasit? :frusty:

#196 rona

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 67 Postari:

Postat 03 September 2008 - 09:25 AM

Buna fetelor
Se vede ca invatati si ca va pricepeti.
Daca ati trecut de problemele de inceput de la conta imi spuneti si mie cum se rezolva pr 14?
Va multumesc mult

#197 raluca_premero

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 03 September 2008 - 11:34 AM

Vezi postareasebi85, la Sep 2 2008, 06:43 PM, a spus:

Am raspunsurile la Doctrina dar nu le pot uploda fiindca dimensiunea maxima a fisierelul este 100K la mine. De ce nu pot uploda fisiere mai mari?

Problemele nerezolvate de la conta 2008 nu le are nimeni?

Apropo, problemele de Contabilitate de gestiune unde sunt ca eu nu le-am gasit? :frusty:

Buna,

arhiveaza fisierul si trimite te rog si la adresa: maya_timely@yahoo.com
Multumesc anticipat!

#198 nopris

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1575 Postari:
  • Interests:A invata mai mult unii de la altii si a deveni mai priceputi si mai buni.

Postat 03 September 2008 - 12:25 PM

Nu poti face upload pana nu ai 10 postari cel putin. Apoi revino aici si pune-ne fisierul.
Drumul catre fericire nu se afla in a face ceea ce iti place, ci in a-ti place ceea ce trebuie sa faci! (Sai Baba)

#199 sebi85

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 03 September 2008 - 05:18 PM

Vezi postareanopris, la Sep 3 2008, 01:25 PM, a spus:

Nu poti face upload pana nu ai 10 postari cel putin. Apoi revino aici si pune-ne fisierul.

Mare prostie (acordarea de privilegii userilor in functie de numarul de posturi)! In acest mod se incurajeaza "vanatorii de posturi", si postarile offtopic! :frusty:

Raluca ti-am trimis pe mail

Cineva cine are >10 posturi sa-mi dea o adresa de mail si sa uplodeze el fisierul in acest topic!

#200 marra_2000

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 508 Postari:

Postat 03 September 2008 - 05:28 PM

acesta este regulamentul, nu avem ce face decat sa-l respectam. Poti trimite raspunsurile pe adresa : expertcontabil07@yahoo.com, de acolo pot fi descarcate sau pot fi atasate aici (ma ofer voluntar :frusty:

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL