Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Schimbare conturi - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

Schimbare conturi

5 replies to this topic

#1 kmy73

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 22 Postari:

Postat 30 January 2008 - 09:31 AM

Stie cineva va rog la ce se folosesc mai nou conturile 668 si 768 ?

#2 patipatason

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 27 Postari:

Postat 07 February 2008 - 09:23 AM

aceste conturi se folosesc la diferentele de curs valutar care rezulta in urma unui contract intern exprimat in valuta si care se plateste in lei. acele diferente intra aici nu in 665 si 765.

#3 nelica69

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 13 Postari:

Postat 07 April 2013 - 08:09 PM

ce analitic folosesc pt impozitul pe venit? In balanta ,pe ianuarie 2013 am avut impozitul pe profit in contul 441. Acum pt februare si lunile urmatoare, in ce cont evidentiez impozitul pe venit ? fac un analitic, adica 441.1 ?

#4 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 08 April 2013 - 12:57 PM

4411 pt impozit pe profit / 691
4418 pt impozit pe venit / 698

(vezi OMFP 3055/2009)

#5 nelica69

Membru junior

• Members