Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
DIAGNOSTICUL FINANCIAR AL RENTABILITATII SI RISCULUI - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

DIAGNOSTICUL FINANCIAR AL RENTABILITATII SI RISCULUI

3 replies to this topic

#1 haitchi

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 07 February 2008 - 02:24 PM

Am nevoie de ajutor in ceea ce priveste lucrarea mea de licenta. Ea se intituleaza Diagnosticul financiar al rentabilitati si riscului la societatea x
Nimeni nu a vrut aceasta tema si nu am avut ce sa mai aleg. Nu am experienta in contabilitate si ar fi super daca as avea un model de lucrare de acest fel.
Adresa mea de mail

ioana.haitchi@gmail.com

Multumesc mult

#2 eugen ursache

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 517 Postari:
  • Interests:agricultura, lemne fiare si motoare

Postat 07 February 2008 - 05:48 PM

Tema poate fi privita din doua perspective:

1. Evaluare a firmei x din prisma unei banci pt a stabili bonitatea, caz oarecum mai simplu, in care eu vad structurata lucrarea pe metodologia unei banci (eventual comparativ intre cateva banci).

2. Evaluare a firmei x din prisma actionariatului, situatie mult mai complexa, implicand mult mai multe notiuni, atat din perspectiva rentabilitatii cat si a riscului.

Vorbeste cu indrumatorul de proiect, clarifica-ti ce anume vrei sa faci si in limita disponibilitatii te ajutam. Nu spera la un ajutor prea mare, de gen mura in gura, dar la probleme clare si la obiect vei primi sigur raspuns, ca si la indrumari generale, ca cea de fata.

Ca un exemplu, cu un mic search pe forum, am gasit rapid cateva linkuri folositoare, sa iti faci o idee despre ce ai de facut

un model de rap de gest anual:
http://www.turbomecanica.ro/about_us/doc/R...STIUNE_2006.doc

cateva fisiere de analiza:
http://www.conta.ro/...?showtopic=9185
http://www.conta.ro/...?showtopic=9186

Motan m-as fi dorit sa fiu / cu gheare si mustete lungi, / cu coada-n sus, cu blana-n dungi, / c-un ochi verzui si-un ochi capriu. // Pisicile de prin vecini / sa le gonesc pe la pricini, / sa-mi fete fiecare-un fiu / c-un ochi verzui si-un ochi capriu (Nichita Stanescu)

#3 ziazik

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 23 May 2008 - 12:26 AM

am aproximativ aceeasi tema.

Analizez rentabilitatile si riscurile financiare si economice. La studiu de caz vreau sa calculez ratele pentru mai multi ani, sa ii compar cu rata medie a sectorului din care face parte compania, sa compar si cu alte sectoare, sa analizez si ratele care compun rata de rentabilitate financiara si economica (analiza Du Pont) precum si efectul de levier. Ce as mai putea introduce aici? Ma puteti ajuta?

#4 adinaganea

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 30 March 2010 - 10:17 AM

Buna. Si eu am aceeasi tema. Dar nu stiu de unde sa incep. Va rog mult daca aveti un fisier ceva sa mi-l trimiteti si mie. Macar teoria fara studiul de caz. Email adinaganea@yahoo.com.

Va multumesc.

Similar Topics Collapse

6 useri citesc topicul

0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL