Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Dosar permanent si dosar al exercitiului-audit financiar - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Dosar permanent si dosar al exercitiului-audit financiar

3 replies to this topic

#1 sroxandra

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 27 February 2008 - 04:01 PM

Buna ziua,

Va rog frumos,daca aveti su puteti sa mi dati si mie un exemplu de dosar permanent si un dosar al exercitiului.Profesoara nu ne a aratat niciun fel de exemplu,nu stim cum sa-l concepem,iar in literatura de specialitate gasim doar teorie :laugh: :tongue:
Va rog mult cine ma poate ajuta aveti mail-ul meu aici:deea_deea587@yahoo.com
Multumesc frumos!

#2 geaninaS

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 26 November 2009 - 02:15 PM

[Buna ziua,

Va scriu cu o mare rugaminte, am si eu nevoie urgent de un raport de audit, cu tot cu dosarul permanent si dosarul exercitiului.
Va rog mult cine are asa ceva sa imi trimita pe mail la geannys2003@yahoo.com.
Va multumesc anticipat.

#3 marius.marcu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 20 Postari:

Postat 27 November 2009 - 09:20 PM

Nu sunt sigur ca iti va da nimeni asa ceva pentru simplul motiv ca un raport de audit reprezinta un document intern de serviciu al firmei auditate, nu un document public. Este pana la urma un secret de serviciu. Mai bine roaga pe cineva sa te ajute sa intocmesti asa ceva pentru cazul unei anume parti din contabilitatea unei firme fictive auditate (stocuri, imobilizari, relatiile financiare cu furnizorii sau cu clientii, cu personalul sau cu institutiile publice), etc, etc. Va trebui sa platesti, insa vei fi rasplatita/recompensata cu calitatea muncii unui profesionist si astfel vei intelege si tu cate ceva despre intocmirea rapoartelor de audit.

Aceasta postare a fost editata de MIKY2010: 04 December 2009 - 08:08 AM

#4 andreea 22

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 30 December 2009 - 02:06 PM

ma poate ajuta cineva cu o lucrare de audit financiar.am mare nevoie de el.mail deea_diana_88@yahoo.com sau de un model orice

Similar Topics Collapse

8 useri citesc topicul

0 membri, 8 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL