Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
concedii medicale - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

concedii medicale

3 replies to this topic

#1 vgiani

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 35 Postari:

Postat 06 March 2008 - 12:30 PM

buna!
cine ma poate ajuta si pe mine?
cum inregistrez concediu medical:prin 421 sau 423 si de ce sal lui imi apare 646(toata luna conc med),iar in notele contabile imi apare635 ron la 423
si imi da sold la 423-635ron la sf lunii
si mai am o rugaminte:
am in februarie o factura de avans utilaje?
factura finala vine la sf lunii martie?
cum o inregistrez?
si dc inregistrez ca si intrare utilajele in feb sau tocmai in martie cand le primesc?
please help

#2 ghola

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 46 Postari:

Postat 06 March 2008 - 02:37 PM

Vezi postareavgiani, la Mar 6 2008, 02:30 PM, a spus:

buna!
cum inregistrez concediu medical:prin 421 sau 423 si de ce sal lui imi apare 646(toata luna conc med),iar in notele contabile imi apare635 ron la 423
si mai am o rugaminte:
cum o inregistrez?
si dc inregistrez ca si intrare utilajele in feb sau tocmai in martie cand le primesc?
please help

1 concediile medicale se inregistreaza in contul 423. referitor la sold vezi ce retineri ai.

#3 vgiani

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 35 Postari:

Postat 06 March 2008 - 04:30 PM

k.merci,dar referitor la a doua problema?

Vezi postareaghola, la Mar 6 2008, 02:37 PM, a spus:

Vezi postareavgiani, la Mar 6 2008, 02:30 PM, a spus:

buna!
si mai am o rugaminte:
cum o inregistrez?
please help

1 concediile medicale se inregistreaza in contul 423. referitor la sold vezi ce retineri ai.

#4 miti

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 172 Postari:

Postat 06 March 2008 - 07:28 PM

avansul pt utilaj il inregistrezi in februarie in 232 (avansuri pt imobilizari corporale ), urmand ca in martie sau cand vine factura sa regularizezi avansul si sa inregistrezi intrarea utilaajului; intocmesti fisa mijlocului fix, adaugi la planul de amortizare utilajul achizitionat cu amortizarea din luna urmatoare achizitiei...... sper ca am spus tot ce trebuia.....

mult noroc

Similar Topics Collapse

11 useri citesc topicul

0 membri, 11 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL