Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
fise post - MACELAR - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut


- - - - -

fise post - MACELAR

2 replies to this topic

#1 oana_petrescu

    Nou

  • Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 17 April 2008 - 02:32 PM

Buna ziua!
Revin cu alta rugaminte. Sunt interesata de modele ale fiselor posturilor pentru macelar, ciontolitor, transator, mezelar, fumarist, preparator. Daca ma puteti ajuta, va sunt recunoscatoare.
Multumesc.
Adresa mea de e-mail este oana.petrescu@imdia.ro



#2 MIKY2010

    Membru activ

  • Members
  • PipPipPip
  • 609 Postari:
  • Gender:Female

Postat 23 April 2008 - 03:38 PM

fisa postului macelar

Fisiere atasate





#3 MIKY2010

    Membru activ

  • Members
  • PipPipPip
  • 609 Postari:
  • Gender:Female

Postat 24 July 2008 - 08:07 AM

cateva responsabiliati pentru domeniul care te intereseaza:

RESPONSABILITATI / BENEFICII:

- Descarca materia prima (carcase de porc, vita, manzat, miel) si celelalte produse de
origine animala ce tin de raionul macelarie si le depoziteza in camera de refrigerare
- Preia carcasele de porc si de vita din depozitul frigorific, pentru a fi prelucrate;
- Degreseaza carcasele de porc;
- Defalca in piese mici carcasele de porc si de vita;
- Dezoseaza piesele mici (scot oasele din carne, pulpa antricot, etc.);
- Transeaza carnea, rezultata dupa dezosare, pe sortimente si grupe de muschi;
- Fasoneaza si portioneaza sortimentele si grupele de muschi rezultate din transare si
sorteaza carnea pe calitati;






Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL