Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
cereri materiale de studiu examen de acces 2008-2009 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 8

Salt la continut

cereri materiale de studiu examen de acces 2008-2009

556 replies to this topic

#141 resurrexit23

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 19 August 2008 - 02:13 PM

rugamintea mea este aceeasi. numele meu este maria, adresa mea de email este resurrexit23@yahoo.com, daca aveti cartea de grile 2008 in format electronic, mi-ati fi de mare ajutor.

am nevoie de o parere, daca incept sa invat pt examen de azi, credeti ca mai am suficient timp la dispozitie pt a ma pregati suficient de bine cat sa trec examenul (in conditiile in care mai si lucrez)?

mii de multumiri!

#142 Nemesis

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 158 Postari:

Postat 19 August 2008 - 04:34 PM

Dragi colegi
pe acest forum exista:
Topic -cu cereri
Topic -cu rezolvari
Sa nu tot deschidem alte subiecte ca, o sa fie o harababura si nu ma stim in care sa cautam.
Multumesc :frusty:
In alt topic, colega noastra Margareta cerea rezolvarile la Fiscalitate.Sunt deja postate unele din ele ,la topicul deschis pentru ,,examenul din octombrie 2008,,
Sa nu ne suparam dar,trebuie sa respectam postarile.
In alt topic, colega noastra Margareta cerea rezolvarile la Fiscalitate.Sunt deja postate unele din ele ,la topicul deschis pentru ,,examenul din octombrie 2008,,
Sa nu ne suparam dar,trebuie sa respectam postarile.
Daca avea cineva cartea pe 2008 in format electronic era de mult pe forum dar,nu este.Cand o sa fie ,toata lumea o sa intre in posesia ei.Degeaba o tot cerem.Trebuie sa avem rabdare.

Aceasta postare a fost editata de Nemesis: 19 August 2008 - 04:41 PM

#143 Puscasu Gabi

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 108 Postari:

Postat 20 August 2008 - 01:01 PM

Vezi postareaaydynyay, la Aug 18 2008, 04:52 PM, a spus:

Vezi postareamihaser, la Aug 16 2008, 09:32 PM, a spus:

Monela multumesc!
sunt cele de pe site...inca nu a rezolvat nimeni ce e in plus!Ptr materiale puteti intra si pe grupul yahoo de anul trecut expertcontabil07
parola contabilitate.
vreau si eu materialele sau grilele rezolvate pt anul 2008...adresa de mail este:adina_nastaselu@yahoo.com.mersi mult si multa bafta ca avem nevoie.

Buna,

vreau si eu te rog tot ce este pt examenul de acces 2008. Nu am nici un material si nici nu m-am apucat de invatat. Oare mai am timp?

#144 FILIPSH

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 25 August 2008 - 01:46 PM

Vezi postareaMONELA, la Aug 12 2008, 03:51 PM, a spus:

va postez aici ceea ce am eu pentru examenul de acces 2008, dar la expertiza si drept nu e complet.

BUNA,

Te rog frumos Monela trimite-mi si mie raspunsuri la testele 2008. Am vazut ca toata lumea te-a solicitat asa ca am indraznit si eu.. :frusty: sa-ti cer sa-mi trimiti si mie pe adresa filipdeli@yahoo.com.

Multumesc mult!
Spor la invatat! :thumbup:

#145 ionik1976

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 25 August 2008 - 03:14 PM

As dori si eu cartea de anul acesta ..o are cineva?...adresa mea : lunna882001@yahoo.com
Multumesc anticipat... :frusty:

#146 Horvay

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 14 Postari:
  • Interests:seriosly work-oholic. stay away from me

Postat 25 August 2008 - 05:22 PM

Vezi postareaFILIPSH, la Aug 25 2008, 02:46 PM, a spus:

va postez aici ceea ce am eu pentru examenul de acces 2008, dar la expertiza si drept nu e complet.

BUNA,

Te rog frumos Monela trimite-mi si mie raspunsuri la testele 2008. Am vazut ca toata lumea te-a solicitat asa ca am indraznit si eu.. :frusty: sa-ti cer sa-mi trimiti si mie pe adresa filipdeli@yahoo.com.

Multumesc mult!
Salutare. Varog trimiteti-mi si mie aceste grile pentru acces la meserie. horvaya@gmail.com.
Va multumesc fff frumos

Aceasta postare a fost editata de Horvay: 25 August 2008 - 05:23 PM

don`t stop me now!!!!

#147 coralia

Nou

• Members
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 25 August 2008 - 08:01 PM

Vezi postareaFILIPSH, la Aug 25 2008, 02:46 PM, a spus:

BUNA,

Multumesc mult!

buna!

Daca are cineva grilele si raspunsurile la grile pentru acces expert contabil 2008, va rog mult sa-mi trimiteti si mie pe adresa namian_ioana@yahoo.com. Imi dau silinta sa invat si eu ceva...multumesc muuuuuuuuuuult.

#148 Nicolai

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 25 August 2008 - 09:06 PM

Buna tutror!
vreau si eu raspunsurile pentru intrebarile pentru examen de acces din anul acesta
daca poate cineva va rog sa-mi trimiteti pe rantnick@yahoo.com
multumesc

#149 georgescu iulia

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 25 August 2008 - 09:57 PM

Buna, ar putea sa-mi trimita si mie cineva cartea si raspunsurile pt examenul de acces din 2008? adresa de mail este iulia_andreea.georgescu@yahoo.com

Multumesc,

PS mi-ar fi utile si ceva sfaturi ... :frusty:

#150 CATA B

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 02 September 2008 - 10:01 AM

Buna,
vreau sa intreb, daca are cineva rezolvarile la fiscalitate din cartea aparuta in 2008.
Daca are cineva, va rog sa mi le trimite-ti la adresa de e-mail catalina_raicu05@yahoo.com

Va multumesc din suflet
Bafta la examen si spor la invatat !

#151 alina muresan

Nou

• Members
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 02 September 2008 - 10:12 AM

Are cineva problemele la drept dela 190-250?

#152 sempax

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 02 September 2008 - 11:00 AM

Vezi postareacristallin, la Aug 19 2008, 02:27 PM, a spus:

Rog un detinator al cartii de grile acces 2008 in format electronic(pdf,doc,etc) sa o trimita pe cristallin10@hotmail.com.Multumiri anticipate!

va rog daca se poate vreau si eu grilele de acces 2008 in format electronic.
adresa de mail este shenez20@yahoo.com
multumesc!

#153 sempax

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 02 September 2008 - 11:08 AM

bune, ma intereseaza si pe mine cartea de fiscalitate pe 2008, in format electronic, si bineinteles si rezolvarile
adresa de mail este shenez20@yahoo.com
multumesc anticipat,

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 20 September 2008 - 05:33 AM

#154 margareta1

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 02 September 2008 - 11:26 AM

Vezi postareaalina muresan, la Sep 2 2008, 10:42 AM, a spus:

Buna tuturor,
am postat raspunsurile la audit. Sper sa vina in ajutorul cat mai multor persoane.
Spor la invatat!
Buna
am incercat sa deschid rezolvarile la audit, dar din pacate nu le-am putut deschide.
Mi le poti trimite pe adresa iulia_panciu@yahoo.com
Iti multumesc !

#155 brenda_sv_ro

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 249 Postari:
  • Interests:sa invat cat mai multe

Postat 02 September 2008 - 12:00 PM

"Carte de grile 2008"? Oare cand isi vor da seama unii ca nu se mai dau teste grila anul acesta?
sunt un mic invatacel, dar o sa cresc si eu mare ca voi

#156 panseluta

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 02 September 2008 - 12:32 PM

salut.

multumin f mult pt raspunsurile la audit.

O zi buna.

Carmen

#157 brenda_sv_ro

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 249 Postari:
  • Interests:sa invat cat mai multe

Postat 02 September 2008 - 12:57 PM

Pentru cei ce incearca sa descarce documentele atasate: aveti rabdare, la mine dureaza uneori si un minut pana reusesc sa descarc. Nu ziceti ca nu merge, ci asteptati sa se activeze butoanele pentru downloadare.
sunt un mic invatacel, dar o sa cresc si eu mare ca voi

#158 dany12

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 20 Postari:

Postat 02 September 2008 - 02:20 PM

Salutare tuturor,

Ma bate gandul sa incers si eu desi nu m-am apucat inca de invatat.
Mi-am cumparat cartea 2008 cand a aparut...am rugamintea cine a primit rezolvarile la pb, intrebari, studii de caz pe materii, sa mi le trimita si mie la adresa "anton_dany@yahoo.com".
Sarmana si bafta multa tuturor!
PAIN IS SO CLOSE TO PLEASURE

#159 cosmin0304

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 399 Postari:

Postat 02 September 2008 - 02:30 PM

salut
sper sa mearga
http://www.myfastshare.com/download.ashx?i...F83858F29E8FAFF

#160 georgi333

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 56 Postari:

Postat 02 September 2008 - 02:41 PM

As vrea ca cineva sa ma ajute la rezolvarea problemelor de fiscalitate 2008 incepand de 101 in sus ... am mai rezolvat ceva si vreau sa ma verific..... :frusty: Mi le pute-ti pune pe dresa mea de e-mail georgiai22_ro@yahoo.com Multumesc :thumbup:

Sunt un nou membru si scuze pentru emotii... :frusty:

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

28 useri citesc topicul

0 membri, 28 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL