Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
REGULARIZARI TVA - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

REGULARIZARI TVA

5 replies to this topic

#1 AURORA66

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 13 February 2009 - 06:33 PM

DACA LA SF PERIOADEI DE RAPORTARE TRIMIII, AM TVA DE RECUPERAT,IAR IN TRIMIV AM TVA DE PLATA POT COMPENSA TVA DE RECUPERAT SI DACA DA UNDE SE TRECE IN DECONT PENTRU CA IN FISA DE LA FISC SE PREIA RD28SAU 29?
VA MULTUMESC!

#2 teofilia

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 214 Postari:

Postat 13 February 2009 - 07:11 PM

le compensezi binenteles. in declaratie ti le compenseaza automat tu doar trebuie sa ai tva de recuperat din trim III in declaratie. Daca faci in acelasi program e salvata automat si se preia. daca ai schimbat programul o introduci manual.

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 13 February 2009 - 07:54 PM

#3 AURORA66

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 14 February 2009 - 03:13 PM

Multumesc!
am compensat tva-ul dar fisc-ul imi cere sa platesc tva de plata din trim IV fara sa ia in considerare tva de recuperat din trim III.

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 17 February 2009 - 11:10 PM
CITARE MESAJ ANTERIOR

#4 doiny

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 631 Postari:

Postat 14 February 2009 - 06:59 PM

Rezulta ca ori ai cerut Rambursare tva ???
Ori nu ai declarat Tva de recuperat in trim anterior, ori nu e reglata fisa sintetica pe platitor ,
si nu corespunde ce ai tu in contabilitate cu ce au ei la fisc. :frusty: :sad:

#5 Florin_76

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1877 Postari:

Postat 15 February 2009 - 06:47 PM

Vezi postareaAURORA66, la Feb 14 2009, 05:13 PM, a spus:

Multumesc!
am compensat tva-ul dar fisc-ul imi cere sa platesc tva de plata din trim IV fara sa ia in considerare tva de recuperat din trim III.
Daca fiscul va cere sa platiti TVA cand de fapt ar trebui sa recuperati , faceti rapid o reglare de sold cu ei deoarece undeva e o eroare.

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 17 February 2009 - 11:11 PM

#6 AURORA66

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 16 February 2009 - 04:26 PM

Vezi postareadoiny, la Feb 14 2009, 06:59 PM, a spus:

Rezulta ca ori ai cerut Rambursare tva ???
Ori nu ai declarat Tva de recuperat in trim anterior, ori nu e reglata fisa sintetica pe platitor ,
si nu corespunde ce ai tu in contabilitate cu ce au ei la fisc. :frusty: :sad:

Am vazut fisa de la fisc:cum fac ei !daca ai de plata in perioada de raportare este obligatie de plata'
!daca ai de recuperat in perioada de raportare este suma incasata,nu conteaza soldul tva la sf perioadei de raportare
Nu am cerut rambursare pt. ca nu am avut niciodata 5000lei de recuperat,sumele din deconturi sunt corecte dar nu da cu ce vor ei sa platim!

Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL