Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Facturi personalizate - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Facturi personalizate

1 reply to this topic

#1 k0b3

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 49 Postari:

Postat 06 April 2009 - 12:07 PM

PFA norma fixa pe venit. Mi se termina ultimul set de 50 de facturi "clasice" (3 exemplare autocopiative) pe care le-am cumparat de la tipografie. Intentionez sa trec pe facturi proprii personalizate, pe care sa mi le editez singurel folosind reclama.ro. Intrebarile mele sunt:

1. daca seria facturilor actuale este XXXXXX si ultimur numar este 00000050 sunt obligat sa continui in documentele proprii cu aceeasi serie si 00000051?
2. trebuie declarate intr-un anumit loc noile serii/numere (la vreo autoritate fiscala)?

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 07 April 2009 - 06:12 PM

#2 madalinab

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1733 Postari:

Postat 07 April 2009 - 06:12 PM

1. nu
2. nu

Se emite o decizie interna in care se stabilesc numere si/sau serie.
Dar chiar si in conditiile utilizarii formularelor deja tiparite - ma refer la cele ramase din anii trecuti - tot trebuie sa aveti acea decizie in care precizati ca se folosesc facturi cu seria si nr... pana la epuizarea lor.

Pe aceasta tema exista deja topice deschise in forum, exista si legislatie care reglementeaza modul de intocmire al facturilor si altor documente.
Va rog sa consultati subiectele existente deja
Multumesc pt intelegere.

Topic inchis.

Madalina

Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL