Sunt de acord cu tine, a.d.n., cand spui ca toti avem interesul sa gasim solutii care sa stea in picioare, de aceea am si vorbit despre aceste solutii, iar eu cred ca ele pot sta in picioare alaturi de litera cu agentii de vanzari, care e destul de larga, intra destul de multe acolo ...
Pt. prestatorii de servicii mai vine in ajutor si pct. 2) de la norme, acela priv. serviciile cu plata. Si acolo unii se pot incadra, de ex. actualizari de soft la sediul clientului, livrarea de materiale executate pt. ei ... pt toate astea se primesc bani.
Fiecare firma are interesul sa-si faca rost de ductibilitate si atunci putem avea o intelegere cu cate un client in care sa zicem ca ne-am deplasat pe rand unul la sediul celuilalt pt. discutii, oferte ... si incheiem o minuta intre noi in care zicem chiar asta. O data pe luna ma duc eu la el si o data vine el la mine, credeti ca partenerii ar refuza asa ceva ?? Ca doar si ei au de justificat combustibil si vor vrea sa il puna si pe seama acestei relatii cu partenerul de afaceri, ceea ce e chiar adevarat pana la urma, desigur nu lunar, sau de ce nu ? Zic si eu
Haideti sa ne mai gandim ... romanul e creativ
Aceasta postare a fost editata de EVA the one: 12 May 2009 - 06:59 PM