Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
facturi emise - neincasate - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

facturi emise - neincasate

5 replies to this topic

#1 nelutu67

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 14 May 2009 - 12:31 PM

sunt PF. In noiembrie si decembrie am emis facturi pentru serviciile prestate. Dar de incasat nu am incasat decat facturile din noiembrie.
Ce sume declar in 200:
1) facturile emise in 2008 si cele neincasate
2) doar facturile incasate

In registru de incasari si plati banuiesc ca se trec doar facturile-chitantele incasate. Corect?

Va multumesc!

#2 seat

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 21 July 2009 - 07:29 PM

am si eu o intrebare
am emis o factura cu o valoare mare pentru servicii de consultanta - beneficiarul nu mai este de acord sa o achite - ce variante am sa "scap" de ea pentru ca in caz contrar am inteles ca trebuie sa platesc impozitul de 16% la sfarsitul anului - nu pot nici sa o anulez sau sa o stornez ca beneficiarul nu doreste acest lucru
merci

#3 leu50

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 646 Postari:

Postat 21 July 2009 - 08:06 PM

Fa-i somatie de plata, sau solicita sa iti refuze la plata factura(motivele) si atunci daca nu recunoaste prestatia facuta poti sa il dai in judecata, pentru ca daca ai efectuat lucrarea trebuie facturata si nu poti sa o stornezi decat daca ai hotarare judecatoreasca ca lucrarea nu s-a efectuat

#4 roze

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 31 July 2009 - 05:11 PM

Vezi postareaseat, la Jul 21 2009, 09:29 PM, a spus:

am si eu o intrebare
am emis o factura cu o valoare mare pentru servicii de consultanta - beneficiarul nu mai este de acord sa o achite - ce variante am sa "scap" de ea pentru ca in caz contrar am inteles ca trebuie sa platesc impozitul de 16% la sfarsitul anului - nu pot nici sa o anulez sau sa o stornez ca beneficiarul nu doreste acest lucru
merci
Din cate stiu eu,la calculul platii impozitului pentru pfa se iau in calcul veniturile efectiv incasate.Atat vreme cat nu ai incasat-o ,deci nu platesti.Gresesc cu ceva?

#5 dragos_anton73

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 13 Postari:

Postat 22 December 2009 - 10:45 AM

Intr-un astfel de caz ,daca prestezi ceva si nu incasezi mai cimpletezi in registru de incasari ?Platesti impozit ?

#6 DRAGOS NEGOITESCU

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 999 Postari:

Postat 22 December 2009 - 11:42 AM

Nu completezi, nu platesti nici impozit.
Dragos

Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL