Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
declaratii firma fara angajati - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

declaratii firma fara angajati

3 replies to this topic

#1 velciu

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 23 June 2009 - 05:21 PM

incepand cu luna mai la firma nu mai sunt angajati.
ce declaratii mai depun?
concret, mai depun declaratii la somaj, sanatate, cas, cci si itm? la unele am incercat si merge sa faci declaratie cu 0. la cea de sanatate nu merge.
101?
merci anticipat

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 14 July 2009 - 04:56 PM

#2 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 23 June 2009 - 05:57 PM

depui numai la fisc, sau mai bine schimbi vectorul fiscal si acolo ramai cu depunere doar la tva si profit/venit

#3 velciu

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 24 June 2009 - 03:19 PM

eu am intrebat, eu raspund (asta pentru cine mai are nevoie de acum incolo)
-la administratia financiara se depune declaratie cu 0 peste tot. adica la vectorii trecuti acolo. daca e chestie de durata, adica preconizezi ca nu o sa mai ai angajati pentru o vreme indelungata, ar fi bine sa scoti vectorii corespunzatori. nu are rost sa depui luna de luna declaratii cu 0.
-la sanatate. nu se depune declaratie. se face adresa de instiintare ca firma nu mai are angajati
-la itm. am depus declaratia de comision cu 0. la state de plata am depus o adresa prin care i am instiitat ca firma nu mai are angajati.
-la somaj e cam zona crepusculara. l am intrebat pe nenea ala de acolo. nu stia si a intrebat la ajofm (eu depun declaratia la alofm). de acolo i s a raspuns ca nu e nevoie sa depun adresa la ei, dar daca vrea pot sa depun!!! cum o veni asta nu stiu.
Cam asa. asta se intampla la OLT. ca sa stiti. poate in alta parte e altfel

#4 pav

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 173 Postari:

Postat 24 June 2009 - 03:34 PM

la somaj poti sa depui declaratia cu ore suspendate 168 sau 176 depinde cate zile lucratoare sunt in luna respectiva, asta ca sa nu intrerupi depunerea declaratiilor,

Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL