Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
lichidare stoc marfa societate comerciala - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

lichidare stoc marfa societate comerciala

2 replies to this topic

#1 maiamaghi

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 03 July 2009 - 06:23 AM

buna ziua.eu sunt noua pe aici si incepatoare, am o problema foarte mare pe care nu stiu s-o rezolv. acum 2 ani ,eu ,sotul si socrul meu ne-am deschis o firma cu doua puncte de lucru diferite, un punct de lucru era cu vanzare imbracaminte, iar celalalt este gen fast-food. dupa 1 an am inchis un punct de lucru (cel cu vanzare imbracaminte), iar de punctul de lucru gen fast-food se ocupa socrul si in ziua de astazi. am ramas inregistrati cu marfa pe care o aveam cand am inchis magazinul. as dori sa stiu ce trebuie sa fac sa nu fim inregistrati cu aceasta marfa. astept raspunsuri din partea voastra!

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 04 July 2009 - 09:55 AM

#2 Florin_76

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1877 Postari:

Postat 03 July 2009 - 10:39 PM

Fie o inregistrati ca vanduta fie o imputati vanzatorului sau patronului.
Daca nu arti defiscalizat casa de marcat o puteti inregistra ca vanduta prin taierea bonurilor fiscale ( desi e cam fortat si putin ilegal ).
Daca imputati marfa vanzatorului sau patronului nu uitati sa colectati tva-ul aferent ( daca e necesar si sunteti platitor de tva ).

#3 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 03 July 2009 - 10:52 PM

sau o declarati lipsa inventar, cheltuiala nedeductibila si tva colectat.
Nu cred ca se poate incadra pe vanzari de soldari (fiind imbracaminte, demodata, da, dar soldarile se fac in anumite conditii si dvs nu mai aveti punct de lucru)

Aceasta postare a fost editata de mihaela_cva: 03 July 2009 - 10:53 PM

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL