Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
probleme cu memorarea userului - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

probleme cu memorarea userului

• Nu puteti replica pe acest topic
No replies to this topic

#1 vics

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 209 Postari:
  • Interests:IT

Postat 09 July 2009 - 11:30 AM

Lucrez cu memorarea automata a userului (si parolei) la fiecare conectare la forum. Pana acum n-am avut probleme.
Acu insa au aparut doua, probabil cu legatura intre ele

1) Ieri am dat o cautare prin forum, pt a nu pierde lista topicelor gasite, le deschideam pe rand in pagina noua sa vad daca gasesc ce caut. Vrand sa raspund la unul din ele am observat ca eram deconectat. Am dat userul si parola m-a conectat si am putut scrie.
Am mai facut manevre de genul asta (deschidere in pagin noi) si n-am avut nici o problema.

2) Azi, la fiecare accesare a forumului, sunt intampinat cu mesajul "bine ai venit vizitatorule, autentificare / inregistrare".
Autentificarea functioneaza, bifa de memorare este prezenta, insa data viitoare din nou "ma uita".
Nu ma uita insa de tot, inainte sa introduc user/parola, cand se deschide fereastra de autentificare, in bara de sus in stanga apare totusi informatia "autentificat ca vics", insa n-are efect.

Am sters cookies (care stiu ca sunt una din posibilele cauze de incalcelilor cu user/parole), dar nu s-a schimbat nimica.
Problema ii cert la mine, dar nu stiu care e.

• Nu puteti replica pe acest topic

Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL