Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
fisa post - OSPATAR - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut


- - - - -

fisa post - OSPATAR


5 replies to this topic

#1 Camelia Voicu

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 55 Postari:
  • Location:Bucuresti

Postat 03 July 2006 - 04:18 PM

Fisa de post - ospatar

Fisiere atasate





#2 Camelia Voicu

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 55 Postari:
  • Location:Bucuresti

Postat 03 July 2006 - 04:35 PM

Ospatar

Fisiere atasate





#3 dianaionescu

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 61 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:cluj

Postat 21 September 2007 - 02:17 PM

posteaza careva fise de post pe forum? sau doar toata lumea are nevoie
daca mai aveti postati si dvs. si eu o sa mai trimit

Fisiere atasate


Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 11 September 2009 - 04:01 PM

familia asta minunata este cea mai mare si importanta realizare personala



#4 iimro2003

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 108 Postari:

Postat 15 July 2008 - 12:32 AM

Fisa postului barman

Fisiere atasate


Aceasta postare a fost editata de iimro2003: 15 July 2008 - 12:33 AM




#5 katinca

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 250 Postari:
  • Gender:Female

Postat 23 February 2009 - 05:26 PM

Fisa postului sef laborator preparate culinare - se poate adapta si pentru laborator cofetarie

Fisiere atasate





#6 Otilia Alupei

    Membru senior

  • Global Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14037 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 11 October 2011 - 05:10 PM

FISA de POST
aferenta contractului de munca nr. ......... din data de .....................

Denumire post: Ospatar (cod ref. O)
Locul desfasurarii muncii: sediul restaurantului „ ...”
Departament: Servicii
Subordonare: Sefului de sala
Supervizare: Supervizeaza activitatea picolilor si a personalului responsabil de curatenie

• Relatii functionale: cu bucatarul, barmanul, ceilalti ospatari.
• Scopul postului: titularul postului are rolul de a asigura servirea impecabila a clientilor cu produsele/mancarurile/bauturile comandate de catre acestia.

Activitati principale:
• preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista;
• acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor;
• cunoasterea meniului astfel incat sa poata oferi in orice situatie informatii competente cu privire la felurile de mancare, tacamuri si bauturi.

Sarcini si indatoriri specifice:
• servirea exemplara a clientilor;
• indeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile imediate ale unitatii.

Responsabilitati ale postului:
• asumarea responsabilitatii pentru corectitudinea intocmirii si incasarii facturilor;
• raspunderea pentru calitatea serviciilor oferite.

Autoritatea postului:
• Este autorizat sa asigure servirea impecabila a clientilor cu produsele/mancarurile/bauturile comandate de catre acestia.

Specificatiile postului:
• diploma de calificare in domeniu;
• experienta de minim 1 an ca ospatar;
• cunostinte medii de limba engleza;
• aspect fizic placut, prezenta agreabila, amabilitate, solicitudine;
• atitudine pozitiva si concilianta in relatiile cu clientii si colegii;
• disponibilitate pentru compromisul constructiv.

Deplasari:
• Frecventa: -
• Conditii asigurate: -

Relatiile cu alte departamente:
• descrise in Regulamentul de organizare si functionare si Regulamentul de ordine interioara.

Conditii de munca:
- in sediul unitatii;
- program normal de lucru, in schimburi.

Salarizare: Salariul brut lunar este de ..................... lei noi, la care se adauga sporurile negociate.

Facilitati: tichete de masa
Sanctiunile aplicate pentru nerespectarea sarcinilor de serviciu conform rigorilor prevazute in fisa de post sunt descrise pe larg in Regulamentul intern (ROI).


S.C. ……………………… Am luat la cunostinta,
Director General
……………………………. ………..………………………………

Data:...................................

.............................................................................

FISA POSTULUI

anexa la contractul de munca nr. ………….… inregistrat la ITM al mun./jud. …………………………………….
Denumirea postului: BUCATAR
Locul desfasurarii muncii: sediul restaurantului „ ...”
Departament: bucatarie
Subordonare: bucatarului sef
Supervizare: supervizeaza activitatea ajutorilor de bucatari

Relatii functionale: - cu sefii de birouri, personal administrativ, soferi de aprovizionare,
contabilitate;
- cu personalul de deservire a clientilor.

Scopul postului: titularul postului are rolul de a asigura prepararea comenzilor (meniurilor) intr-o maniera eficienta si profesionista.

Autoritatea postului: utilizeaza materialele si aparatura puse la dispozitie de firma.

Atributiile principale si sarcinile specifice:

- pregateste mancarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare;
- monteaza preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor;
- participa cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare;
- preia comenzile de la clienti si asigura servirea acestora;
- debaraseaza si asigura curatenia bucatariei;
- asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare.

Specificatiile postului:
• studii medii;
• diploma de calificare in domeniu ;
• vechimea in specialitate: min. 3 ani, cu recomandare scrisa de la cel putin unul dintre locurile de munca anterioare;
• cunostinte medii de limba engleza;
• rigurozitate in ceea ce priveste regulile de igiena in alimentatia publica;
• imaginatie culinara, ordonat si disciplinat;
• capabilitatea sa pregateasca produse alimentare reci si calde in conformitate cu meniul restaurantului;
• atitudine orientata catre client – politete, abilitati bune de comunicare, persoana energica si amabila;
• rezistenta mare la stres;
• atitudine pozitiva si concilianta in relatiile cu clientii si colegii;
• disponibilitate de a lucra in ture.

Responsabilitati ale postului:
• raspundere pentru respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate si respectarea termenelor de executie a acestora;
• pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii;
• respectarea normelor de igiena si securitate a muncii;
• utilizarea resurselor existente, exclusiv in interesul firmei.

In functie de activitatea curenta a unitatii, salariatul va indeplini orice alte sarcini dispuse de catre conducere, in legatura cu deservirea corespunzatoare a clientilor unitatii si in functie de competentele sale profesionale.

Prezentul document se constituie in anexa la contractul individual de munca si a fost intocmit in 3 (trei) exemplare originale, unul pentru salariat, unul pentru dosarul sau de personal si unul pentru Inspectoratul Teritorial de Munca al mun./jud. ..............................

Am luat la cunostinta.

Data comunicarii: ...............................................................................
Salariat, Departament Resurse Umane,
Semnatura Semnatura
…………………...………………………. ..........................................






Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL