Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Taxe vamale pentru persoane fizice - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Taxe vamale pentru persoane fizice

3 replies to this topic

#1 ionela mada

Nou

• Members
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 26 April 2005 - 03:48 PM

Ma puteti ajuta cumva in legatura cu taxele ce se percep in vama pentru persoanele fizice? Sau daca stiti cumva care sunt limitele de bunuri pentru care nu se plateste ?Pe mine m-ar interesa in special limita la metalele pretioase!Multumesc!

#2 SANDA ILIUTA

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 440 Postari:

Postat 27 April 2005 - 03:11 PM

Ionela,
Te rog sa nu mai postezi ? la aceasta rubrica. Scrie f.mare: NU POSTATI INTREBARI!

Ada

#3 LEXUS

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 427 Postari:

Postat 04 May 2005 - 09:19 AM

SANDA ILIUTA a spus:

Ionela,
Te rog sa nu mai postezi ? la aceasta rubrica. Scrie f.mare: NU POSTATI INTREBARI!

Pai ar fi bine sa-l muti de aici ...
HoratiuHagiudotro

#4 SANDA ILIUTA

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 440 Postari:

Postat 04 May 2005 - 09:33 AM

Gata! L-am mutat.
Ada

Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul