Sunt insarcinata in 25 saptamani si intr-o luna intru in prenatal.Dupa o cearta cu sefii mei , acestia au hotarat sa desfiinteze punctul de lucru pe motivul ca nu merge treaba.Au dreptul sa faca asa ceva?Chiar daca eu intru in concediu medical?MAi pot sa-mi iau si concediul de odihna ce mi se cuvine pentru aceasta perioada pana in 7 luni?MULTUMESC SI ASTEPT CU NERABDARE RASPUNSURILE!!!
Desfiintare punct de lucru inainte de prenatal
Started By kkarmen, Aug 05 2009 10:36 AM
2 replies to this topic
Postat 05 August 2009 - 10:36 AM
Sunt insarcinata in 25 saptamani si intr-o luna intru in prenatal.Dupa o cearta cu sefii mei , acestia au hotarat sa desfiinteze punctul de lucru pe motivul ca nu merge treaba.Au dreptul sa faca asa ceva?Chiar daca eu intru in concediu medical?MAi pot sa-mi iau si concediul de odihna ce mi se cuvine pentru aceasta perioada pana in 7 luni?MULTUMESC SI ASTEPT CU NERABDARE RASPUNSURILE!!!
Postat 05 August 2009 - 11:34 PM
Din cate stiu eu, preavizul poate fi intrerupt doar de concediul medical.
Viata e ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri.
Postat 06 August 2009 - 07:43 PM
Daca sunt "oameni" vor accepta sa-ti iei zilele de concediu de odihna si apoi sa curga preavizul. Daca nu sunt, rezolvarea e fie concediu medical (cum bine zice Beatrice) si daca nici asa nu merge desfiintarea postului duce automat la somaj si acesta intra in stagiul de cotizare atat pentru medical cat si pt cresterea copilului.
Similar Topics
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi