Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
cabinet medical - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

cabinet medical

2 replies to this topic

#1 AVADANI ELENA GABRIELA

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 18 Postari:
  • Interests:informatii utile

Postat 05 August 2009 - 02:42 PM

Un cabinet medical (cmi) poate plati o factura cu o valoare de 14.000 lei cu numerar, integral?
Punctul 11 din Normele de aplicare ale ord 15/1996 prevad ca pfa si profesiile liberale nu intra sub incidenta ordonantei dar am intrebat la finante iasi si mi s-a spus ca cmi -ul este considerat operator economic si intra sub incidenta ordonantei.
Am cautat pe forum dar nu am gasit solutia!
Va rog sa imi raspundeti! Multumesc!

#2 marian.apetre

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 939 Postari:

Postat 05 August 2009 - 03:46 PM

Cabinetul medical este forma sub care se exercita profesia libera.
Un raspuns mai clar decat ce scrie la pct. 11 din norme nu cred ca se poate:
"11. Persoanele fizice, persoanele fizice autorizate sau persoanele care exercită profesii libere,
producătorii agricoli, persoane fizice, nu intră sub incidența prevederilor ordonanței."

#3 AVADANI ELENA GABRIELA

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 18 Postari:
  • Interests:informatii utile

Postat 05 August 2009 - 04:17 PM

Multumesc de raspuns! Doamna de la asistenta m-a derutat si pe mine spunandu-mi ca nu au voie sa le plateasca integral in numerar si ca pot primi amenda pentru cmi-ul si pfa sunt operatori economici. Din acest motiv am postat intrebarea crezand ca mi-a scapat ceva!

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL