Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Firma neplatitoare de tva care factureaza cu tva - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Firma neplatitoare de tva care factureaza cu tva

6 replies to this topic

#1 ralsera

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 309 Postari:

Postat 24 August 2009 - 05:13 PM

Odata cu depunerea declaratiei 394 am constatat ca unu din furnizori mi-a facturat cu tva , cu toate ca el e neplatitor . Cum se procedeaza? Sa incerc sa iau legatura cu ei , sa-mi storneze facturile si sa faca altele? Sa fac un proces verbal si sa trec tva-ul la regularizari , acum in iulie? Am vazut foarte multe de-a lungul anilor, dar sincer , asta nu credeam ca poate fi posibil :lostit (13):
serafimescu

#2 Alina_C

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 152 Postari:

Postat 24 August 2009 - 06:57 PM

mai bine vorbesti cu ei sa vezi de ce au facturat cu TVA. pe ce te bazezi cand spui ca nu sunt platitori?

Cu respect,
Alinutza

#3 ralsera

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 309 Postari:

Postat 24 August 2009 - 08:02 PM

Vezi postareaAlina_C, la Aug 24 2009, 07:57 PM, a spus:

mai bine vorbesti cu ei sa vezi de ce au facturat cu TVA. pe ce te bazezi cand spui ca nu sunt platitori?

Cand am completat declaratia 394, programul m-a atentionat ca nu sunt platitori de tva , am cautat pe mfinante. ro si [reclama].ro si sunt neplatitori , se poate ca datele de pe site-uri sa nu fie actualizate ? am avut mai multe facturi in perioada februarie-mai si de fiecare data a fost facturat cu tva , ma gandesc ca in 4 luni, se actualizau datele
O sa incerc sa-i caut , dar neavand nr lor de tel si fiind o firma mica , nu stiu cum as putea sa-i gasesc

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 31 August 2009 - 01:09 PM

serafimescu

#4 Alina_C

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 152 Postari:

Postat 24 August 2009 - 08:41 PM

pai in cazul asta insemna ca sunt platitori ca doar nu facturau de nebuni cu TVA. vezi sa nu fie codul fiscal gresit. ai incercat sa le vezi vectorul fiscal de site MF?
http://www.mfinante.ro/contribuabili/link....i/pjuridice.htm
Cu respect,
Alinutza

#5 ralsera

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 309 Postari:

Postat 24 August 2009 - 09:05 PM

Tocmai am spus ca am verificat pe site-uri si apar ca neplatitori

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 31 August 2009 - 01:10 PM

serafimescu

#6 Alina_C

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 152 Postari:

Postat 24 August 2009 - 09:22 PM

nu stiam exact unde ai cautat pe site.
e ciudat rau, dar mi-e greu sa cred ca factureaza cu TVA fara sa fie platitori. incearca sa mai cauti ceva informatii pe net despre ei. e ceva timp de pierdut, dar poate rezolvi problema, totusi.
succes
Cu respect,
Alinutza

#7 claudiaionela

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 319 Postari:

Postat 25 August 2009 - 03:48 PM

Daca factura este de pana in 5000 lei,nu trebuie sa ceri copie dupa certif.inreg.in scopuri de tva, in caz contrar trebuia.Daca au facturat cu tva, banuiesc ca nu au gresit, s-o fi declarat platitori mai tarziu si nu s-a actualizat baza de date. Cel mai bine intreaba la finante, daca sunt din acelasi judet.

Aceasta postare a fost editata de claudiaionela: 25 August 2009 - 03:49 PM

Similar Topics Collapse

5 useri citesc topicul

0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL