Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
declaratii dupa suspendare firma 3 ani - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

declaratii dupa suspendare firma 3 ani

2 replies to this topic

#1 nellygo

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 31 August 2009 - 12:20 PM

buna ziua,
dupa suspendarea activitatii unei firme pe o perioada de 3 ani ce declaratii trebuiesc depuse?
trebuie sa depun si bilant pe 0 odata pe an si declaratii de non-activitate?
multumesc anticipat :lostit (13):

#2 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 31 August 2009 - 12:40 PM

depui decl. ce rezulta din vectorul tau fiscal - asa cum il ai acum.
bilant de 2 ori pe an
decl. de non-activitate de depun DACA si numai daca nu ai avut. activ. niciodata de la infiintare.

daca doresti mai multe info despre diverse aspecte/consecinte legate de suspendarea firmei, exista un topic mare la "societati comerciale"

#3 mirelan

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 76 Postari:

Postat 01 September 2009 - 01:14 PM

daca am suspendat firma in iunie si am depus bilant la iunie cu suma de plata la impozit pe profit, suma ce am platit-o in iulie, avand in vedere ca firma este suspendata cum voi depune bilantul la decembrie vis-a-vis de impozitul pe profit?
avand in vedere ca in iulie cand am platit impozitul aveam activitatea suspendata mai am voie sa intregistrez pe bilant plata aceasta?

multumesc

Similar Topics Collapse

3 useri citesc topicul

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL