Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Cheltuieli transport - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Cheltuieli transport

3 replies to this topic

#1 catalin66

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 11 September 2009 - 10:01 AM

Sunt PFA si m-ar interesa cum imi pot acoperi eu cheltuielile de deplasare? Mentionez ca ma deplasez la clienti cu masina mea personala. Am inteles ca bonurile de benzina nu sunt bune. Cum sa procedez?

#2 tes

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 315 Postari:

Postat 11 September 2009 - 10:06 AM

eu mi-am facut abonament ratb si metrorex, si am lasat masina acasa. Astea sunt deductibile.

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 13 September 2009 - 03:09 PM

#3 catalin66

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 11 September 2009 - 10:13 AM

Abonamentele nu ma ajuta, deoarece ma deplasez mai mult in afara localitatii, deci masina mi-e cea mai utila

#4 corpus

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 267 Postari:

Postat 11 September 2009 - 02:48 PM

Asa cum ne-ati spus " ...ma deplasez la clienti cu masina mea personala", luati-va gandul de a va recupera cheltuielile cu combustibilul. Nu se poate. Revedeti (vedeti) modificarile aduse CF prin ordonanta 34.

Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL