Am si eu o nelamurire. Cum pot cumpara produse de la persoane fizice, in asa fel incat sa ma pot scade cu ele ca si cheltuieli. Unele din ele vreau sa le folosesc in activitatea mea, pe altele vreau sa le vand mai departe. Ma poate lamuri cineva? Ce acte trebuie sa intocmesc, de la A la Z?
Postat 05 October 2009 - 08:08 PM
Am si eu o nelamurire. Cum pot cumpara produse de la persoane fizice, in asa fel incat sa ma pot scade cu ele ca si cheltuieli. Unele din ele vreau sa le folosesc in activitatea mea, pe altele vreau sa le vand mai departe. Ma poate lamuri cineva? Ce acte trebuie sa intocmesc, de la A la Z?
Postat 05 October 2009 - 09:02 PM
-pentru produse agricole, de la producatori agricoli cu certificat de producatori in baza Borderoului de achizitie
-de la PFI si PFA in baza facturii
-pentru mijloace fixe ( ex. autoturisme), -contract vanzare-cumparare, nu neaparat legalizat la notar, dar radiat/inscris la finante
-pentru terenuri agricole, cladiri -contract vanzare-cumparare, nu neaparat legalizat la notar
etc
Postat 05 October 2009 - 09:14 PM
Pentru cele pe care vreau sa le folosesc e vorba de un aparat A4 de laminat si o ghilotina pt taierea hartiei.
Postat 05 October 2009 - 09:32 PM
-pentru piese de schimb pt revanzare nu este indicat daca asta e activitatea firmei. Daca e vorba de ceva ocazional, procedati ca mai sus.
Postat 06 October 2009 - 09:02 AM
Similar Topics
3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi